Selaammm bebekler burası artık beni çok huzunlendiriyor nedeni şu 15 ağustos öncesine kadar sürekli burdaydim sürekli postlar aciyordum şimdi girmeyi unutuyorum ben 15 ağustos öğlen 13.15 doğum yaptım kizlar 39 . Haftaya bile varmicani düşünen ben 40 bitirdikten sonra bunalıma girdim doguramiyirum diye burda araştırıp yapmadığım şey kalmadı hurma sıcak su iliski hepsini hepsini yaptım acilmam oluyordu sancim olmuyordu en son 14 ağustos gecesi kafaya koydum acilden giriş yaptirdim nisanim geldi diye beni gece 1 de yatırdılar sabaha kadar sanci çekip sabah 9dan sonra suni sanci desteğiyle öğlen doğurdum doğum sonrası süreç benim için daha zor geçti çok uzun anlat anlat bitmicek kısa birsey yaziyim diye girmiştim halbuki bu bile uzun oldu velhasıl kelam suan kızımla çok mutluyuz büyüyoruz iyiki var iyiki benim kızım şimdi uyuyor ondan fırsat buldum yoksa girmeye vaktim yok 😄😄😄 kizlar hamilelikte ben inanmıyordum dogurduktan sonra bahsedilen şeylere vallahi de billahi de hepsi doğru anne olmuş kişilerin tavsiyelerini dinleyin anne adayları uyuyun bol bol gezin tozun doğunca olmuyor neyse uzattım iyi geceler öpüldünüz 😍🥰😊😊😊