InsaneGirl Gece bi anda oldu iki gundur ellerim ayaklarım sivri ısırmıs gibi kaşınıyo bi yerı bitiyo baska yerden baslıyo kasınan yer sertlesıyo bu sekılde bişi yasayan oldu mu kızlar cok kasınıyo cıldırcam korkuyorum kötü bişi degıldır dimi🙁
Gmzbiri InsaneGirl el ayak kaşıntısının sebebi gebelik kolestazı olabilir. Doktorunuza söyleyin karaciğer enzimlerine bakıyorlar ihmal etmeyin
Seval1276 Bende 25. Haftadayım. Geçen haftalarda bende baya kaşınmıştım bir taraf durunca başka taraf kaşınıyordu suya tuttum kolonya sürdüm bir kaç dk sonra duydu o günden sonra olmadı şükür. Gelip geçici ya önemli bir şey değil
InsaneGirl Gmzbiri Gokcesavaass yarın gidicem ama bugun iyi seyler duyup içim rahat uyumak ıstedım tam hafta sonuna denk geldı cunku yoksa bugun gıdıcektım 🙁
Gokcesavaass Tabiki de önemli bir şey gebelik kolestazı olabilir geçmiyorsa kesinlikle hekiminize bilgi verin lütfen geç kalmayın
Gmzbiri InsaneGirl hemen korkma canım benim 35.haftada el ayak kaşıntım oldu doktor önlem amaçlı karaciğer enzimlerime baktı bir şey çıkmadı sıcaktan olmuştu. Önemli olan bir şey varsa erken önlem almak randevun yarınmış zaten sorarsın basit bir kan tahlili zaten🤗
InsaneGirl Gmzbiri ay baktım sımdı gebelık kolestazının ne olduguna degıldır ınsallah ya panik oldum okuyunca bnm kasınan yer kabarmıyo şişiyo ve sertlesıyo sonra ırası gecıyo baska yer aynı sekılde oluyo o hastalıkta boyle bısımı acaba var mı bılgınız eger boyle bıse gıdeyım gece mece acile fln
Gmzbiri InsaneGirl değildir inşallah o kadar bilgim yok canım acilde bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Yarın kendi doktoruna sorarsın. Hemen panikleme belki de bir şey yok yarın gider kan verirsin öğrenirsin çabuk çıkar sonuç içini ferah tut🤗
InsaneGirl Gmzbiri cıktım yola gıdıyorum acıle dayanamadım sız oyle diyince. Yarın doktorumada sorarım bugun en azından tahlıl fln yaparlar
Esrardem Benim 12. Haftada basladi kasinan yer kizarip kabariyordu, vucutta geziyordu. Vitaminleri kestik hala devam ediyor ama alerji doktoruna gittim kurdesen dedi. Allerset aleeji hapi verdi. Bebege zararo yok dedi. Gebelik sonuna kadar surebilirmis
InsaneGirl Esrardem ya benımde sursun hıc onemlı degıl yeterkı bebegıme zararı olmasın tahlil verdım beklıyorum sımdı
InsaneGirl Gmzbiri acildeki tahlillerım temız cıktı ama cidiyeye yonlendırdı açlık safra asitime bakılcakmış cnm