ummcicek Merveclnk evet gecmiyor gibi ama aslında cok cabuk geciyor 😢 40+4 e kadar beklediğim kalbim oglum simdi 14 aylık neredeyse 😢❤️❤️
Eldgrn Zeynepsnu öğrendim canım 12+6 da gösterdi kızçem kendini sere serpw açtı bacaklarını net gördük 13+6 da emin olmak için gittim yine aynıydı şimdi 17+6 da renkli bakicak doktorum tekrardan cinsiyete 16+5 olduk
Zeynepsnu Eldgrn ya bende 16+0 dayım hala doktorum tahmin bile yapmadı, çok merak ediyorum, bu hafta tekrar kontrolum var insallah artık birşeyler söyler, sağlıcakla kucaginiza alin 🌸🙏
Merveclnk ummcicek öyle tabiki aslında tadını çıkarmaya çalışmak lazım her bir belirti yeni bir deneyim sonuçta insan kaç kez yaşıyor bu duyguları ama sabirsizlaniyor da insan. He işin şu boyutu da var çabucak geçsin istiyorum da son haftalarda korkucam nasıl olcak diye 😅😅 Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah oglusunuza bahtı açık olsun 🙏💖
ummcicek Merveclnk amiin teyzesi, butun yavrularımıza Aynen tadını cıkarmak en guzelii, korkmak en tabii duygu ama kucagına alıyorsun ve hersey bitiyor Rabbim in izniyle 😍
Merveclnk ummcicek benim de öyle olacak zaten muhtemelen korkuyorum ama unutucam tabiki o melek yüzünü görünce ☺️🌸