Eldgrn ummcicek öyle ya 12 olsa okusam diye bekliyorum arada 12 olmadan uyudugumda uyandığımda ilk isim yazıyı okumak 😂😂
[silindi] Kbrakrs aynı günüz maşallah🥰 sen ne durumdasın kasılmalar varmı? ben fenayım çoğaldı kasılmalarım 🫣
Kbrakrs [silindi] ayy uyumuşum msjdan sonra ☺️ Bu akşamın uğraştı sürekli kaşık ağrım vardı dur ki çıkacak, sıcaklar ve nem hafifledi o rahatlattı biraz. Ama zaman yaklaştıkça heyecan artıyo
angela4 ummcicek 36+6 olacağız inşallah bende merakla yeni bilgileri okuyorum oradan youtubedeki doktorları dinliyorum haftası değiştikçe insanı merak sarıyor demekki yanlız değilmişim☺️🙈
ummcicek angela4 cok iyi ya yalnız olmamak beni mutlu etti, yoksa Bi ben mi boyleyim diyordum😅😅 MasaAllah bu arada Rabbim hayırla kucağına almayı nasıp etsin ve tum gebelere tabikiii😍😍😍
Ozgeelaa Eldgrn 12+6 da mı maşallah doktorunuz nerede ben de gideyim 13 de bile netlik yok kız gibi deniliyor ama bekliyoruz 😊
Rumeysa6115 Eldgrn masallah 🥰 bende 12+4 te gittim başta erkek gibi dedi sonra kız gibi dedi . Simdi 15+4 üz hala belli değil