Suraa0 bende de aynı durum oldu genellikle kendim araştırıp buluyorum her şeyi . Bu uygulamadaki blogları okuyorum ya da arkadaşlarıma soruyorum … beslenme konusunda da genellikle dondurulmuş gıda ve hazır gıda tüketmemeye özen gösteriyorum. Bol bol su içmek lazım kuruyemiş , yeşillik , turunçgiller bu dönemde çok önemli . Ayrıca da eğer aile hekimliğine gidiyorsanız oradaki doktorlar da vitamin konusunda destek okuyorlar kan tahlillerine göre vitamin ya da takviye yazıyorlar. Süt,yoğurt ,ceviz , kuru meyve tüketmeye çalış. Mutlaka balık , et ya da tavuk tüket. Pekmez içebilirsin o da kan yapıyor . Maden suyu harici hazlı içeçek çok tüketmemek lazım canın isterse bile az az içmekte sorun olmaz. Ama tabii ki bizler hekim değiliz yine de her şeyi hekime danışıp tüketmek daha doğru olacaktır . ☺️
ilgisiz doktor çok can sıkıcı eğer imkanınız varsa değiştirin doktorunuzu. Ben değiştireceğim içime hiç sinmiyor.
Vitamin takviyelerini bile eczaneye gidip kendim sordum öyle aldım . Bu dönem en hassas dönem o yüzden en iyisi ilgili bir doktora denk gelmek. Umarım içinize sinen biri olur .. 🙏🏻