Hazinem 15+3 günlük hamileyim en başından beri troid hapını kullanıyorum ilk 3 ay folik asit daha sonra decavit magnezyum ve kan ilacı başlandı sizler neler kullanıyorsunuz
Ysn Hazinem ilk bastan tabiki troid hapı ilk 12 ay progestan iğne cleksan matofin 500 b12 folbiol 12.haftadan itibaren osmin positive coraspin b12 kan kapı gebelik vitamini
aslhnyz Hamile kalmadan 2 ay öncesinde ve ilk 12 hafta folik asit kullandım, sonrasında elenatal omega kullanmaya başladım şu an hala devam ediyorum ek olarak 20.haftada gyno ferro sanol başladım 22.haftadayım
Maviss35 Hazinem ilk 3 ay folik asit sonra ferro gyno sanol, nbl alg yağı, i mom vee 5. Ayda öğrendiğim tiroidim için hala euthrox 25 mg kullanıyorum canım. Yani folik asit dışındaki her şeyi kullanıyorum ilk üç aylık dönemden sonra 😅😅
Nesoo İlk 3 ay folik asit. Sonra doktorum i mom adında bir vitamin hapı. Ossex adında birden çok vitaminin olduğu hap. Sağlık ocağından da damla şeklinde d vitamini
Esen Hazinem 13. Haftaya kadar folik asit ve troit progestan hap pruloton igne aspirin 13 den itibaren bunlara ek balık yağı 19dan itibaren bunlara da ek magnezyum ve kan ilacı. Şuan 37 tansiyon kan tiroit ve magnezyum ile devam. Rekor bende sanırım 😂
peloo Hazinem hamilelikten önce folik asit kullandım daa snr doktorum hamilelik boyunca kullanıcağım bir gıda takviyesi verdi bütün vitaminleri, omega-3, kalsiyum, folik asit gb değerli vitaminler bulunuyor onun için ilaç kullanmıyorum
BuseBasderici Hazinem 2 ay folik asit sonra duosvit kullandım balık yağı vitamin ve folik asit var içinde hala kullanıyorum geçen hafta magnezyum kalsiyum ve demir ilacı yazdı