Aselmeva_ Merhabalar Arkadaşlar 36 haftaya girdik Bugün sürekli basim ağrıdı bulantı ve gözlerimde hafif bilaniklasti bu haftada normalmi 3 gebeligim ama diğerlerini hatırlamıyorum aralar baya uzak Sizlerde aynı sıkıntılar varmı 🤔
Ayseseray25 Aselmeva_ canım istersen Bi acile git tansiyonun yüksek olabilr bu bebeğin içinde tehlike yaratabilir vakit kaybetme istersen
hemsiree Aselmeva_ yüksek tansiyon belirtileri. sabah hemen idrar tahlili yaptır protein kaçağı falan olur Allah korusun
Aselmeva_ Ebhildav Sabah ilk işim sağlık ocağına gitmek olacak ya yüksek ya düşük diye şüpheleniyorum 😕
merveg23 Preeklemsi belirtileri soyluyorsun.Insallah oyle bisey yoktur fakat yarin mutlaka kontrole git.Tansiyonuna,odemine,idrarda protein falan bakarlar.Tehlikeli bisey goz ardi etme
Hhavvaa deletedmom11 acil tansiyonunu baktır canim bende baş ağrısını umursamamistim ama gebelik zehirlenmesi başlangıcı varmış hastaneye gittim hemen 37 haftalıkken sezeryanla aldılar bebeği
Ebhildav Bende oyuzden söyledim tansiyonuna bak diye telaş yapma ama acile git bende gebelik zehirlenmesi yaşadım bilincsizdim farketmemistim
Fatma_nur8 Bende yaklaşık 3 gün önce yaşadım ayni şikayetleri, gebelik zehirlenmesinden suphelendiler ama çok şükür tahlillerim temiz çıktı, şiddetli migren atağı geçiriyorsun dediler ailede migren öykün varsa Nöroloji doktoruna gözükmeni tavsiye ediyorlar
Aselmeva_ Teşekkür ederim Arkadaşlar hepinize gittim tansiyonumu olcturup tahlil verdim cok şükür temiz çıktı son haftalardan olabilir dedi