Nergs199 Kızlar idrar yolu iltihabim sürekli tekrar ediyor bu sefer çok yukselmis. Bugün dktor bactrim 400/80mg antibiyotik yazdı .ama recetesinde kesinlikle hamileler kullanmasın yazıyor .aranızda bu ilacı hamileyken kullanıp memnun olan varmı .ve bu iltihap neden sürekli tekrarliyor bilen varmı 🤔🤔🤔
Durdudiler Nergs199 bnde bugün sonuçları aldm devlette yaptirmstm haftasonu özelde doktoruma gostercm bol su için bnce
Ysn Nergs199 bende sürekli oluyorum hep monurol veriyolardi en son cefaks 500 verdiler prospektüsü gebelikte b kategori idi bence bi doktora daha sorup icin
Minnakkkk Nergs199 ilacın adını hatırlamıyorum Ama 16.haftama kadar bebek cok küçük antıbıyotık veremem demıstı geçneyınce 16dan sonra 5li bıtane antıbıyotık kullandım ve oylelıkle gecmıstı
Minikdunyam Nergs199 sirkeli suyla yıkıyor musunuz birde gerçekten günlük en az 2 litre su tüketmeniz lazım yada 8 10 bardak su gerekirse içtikçe tik atın en sağlıklı yolu bunlat
Nergs199 Durdudiler içiyorum ama sürekli tuvaletten çıkamıyorum bu rahatszlik yüzünden 5 dk da bir wcdeyim
Elisgoc Bende devlette yapılan tahlillerde öğrendim çok fazla enfeksiyon var dedi acil doktoru kadın doğum doktorunuza gösterin dedi bende tahlilleri gösterince suya toz halinde dökülüp içilen bi antibiyotik verdi. (Monurol) 3 gün arayla 2 tane içtim. Şimdi kontrolü bekliyorum prospektüste herhangi birşey yazmıyor.
Happinessoon Bence içinde öyle yazan bi antibiyotiği kullanmayın bendede vardı sürekli daha yeni geçti bol su için günde en az 3 4 litre