1PrensAnnesi Aysebkr kaşındıkça yağ sürüyorum kakao yağlı vaseline sürüyorum asla kaşıma ama çatlak oluşur bunlarda geçirmezse ılık duş al geçiriyo cnm💙
Semiramiss Aysebkr 3. Aylıkken başladım ben bebek yağı sürmeye. Birde şu Vaselin marka kutu krem var. Kakaolu. Dehşet nemli bırakıyor. Günde 2 kere kullanıyorum. Benim normalde hamilelikten öncede çok kuruydu cildim ama bu kremlere minnettarım. Bio-oil de aldım ama kremler kadar etkili gelmedi bana yağlar açıkcası. losyonlarıda tavsiye etmem. Dediğim krem bu. Kaç aydır kullanıyorum. Çok yoğun ve kalıcı. https://www.recete.com/vaseline-cocoa-butter-100ml/?gclid=EAIaIQobChMIq5rDxdG32AIVqLftCh29VQBrEAQYAyABEgIdCvD_BwE
Aysebkr 1PrensAnnesi teşekkür ederim yağ olarak Hindistan cevizi yağı kullanıyorum sanırım kalıcı bir çözüm yolu yok.
Tugcee Benimde felaket catladı ve hıç bırsey gecırmıyor doktor ılac verdı krem aldım banamısın demedi arrık pul pul dökülüyor karnım inşallah gecer
Mertinannesi İlk gebeliğim karnım hiç yoktu ve okadar gerilip kaşınmasına rağmen çatlak oluşmadı çünkü 6 aylıktan beri her duştan sonra vazelin sürüyorum