sunmomy üc gündür karnıma giren kramplar günde bes altı kez istifrah etmelerim, ishalin sıkıstırması ve öyle böyle bir ishal de değil. cok zor durumdayım uykumdan uyanıp kusuyorum böyle olan var mı salgın mı var? gebeyim diye acildede bisey yapmıyolar🫠
Izm123 sunmomy 1 aydir oğlum ve ben uğraştık. 1 ayda anca geçti malesef.cok kötü bir illet. Entrro germina bilmiyorum gebeler iciyormu ama o iyi geldi
sunmomy cesme suyu falan içmiyorum ayaklarımı falan da üsütmem cok kollarım kendimi ama niye böyle oldum
_edakrsu22 sunmomy hamile olduğum için sadece hastanede serum yedim oda kesmedi patates hasladim normalde keserdi kesmedi başka birşeyde denemedim esimde denemedi öylece geçmesini bekliyorum siz bi patates haşlayıp yiyin belki iyi gelir türk kahvesine limon sıkıp yiyin oda iyi geliyor birde şey diyorlar yoğurta nişasta koyup yiyin belki sizde işe yarar
sunmomy _edakrsu22 patates yedim leblebi yedim muz yedim yoğurt yedim banamısın demedi, bir de yemek yiyemiyorum yedigimi cıkartıyorum anında sizdede öyle mi midem almıyo büzüşmüş gibi