Yasmin61 Kızlar isimli hastane çıkışı yaptirmak istiyorum. İnstegramda bir çok sayfa var ama hangisi güvenilir bilmiyorum. Aranızda yaptıran varsa yardımcı olabilir mi 🙏😍
tugbamommm Yasmin61 mavi_b0ncuk diye sayfa var instagram da arkadaşım bana oradan yaptırdı kumaşı kalitesi çok güzel ve çok uygun canım
Keyf_endam19 Yasmin61 instagram atolyerakun diye bi sayfaya yaptırdım aşırı memnun kaldım baskı sevmiyorum nakışlı çok şık kalıbı geniş 2.aya girdik hala oluyor kaç kere giydirdim yıkadım yıpranmadı asla iki günde bir giydiriyorum
ipekveatlas bebeqon’dan ve madrebebek’ten yaptırmıştım ikiside sorunsuz geldi. madrebebeğin kalitelerine diyecek sözüm yok fakat bebeqon’dan aldığım baskı olduğu için yıkadıktan sonra rengi soldu. ama daha ucuzdu tabii
Hulya-27 Bebeqon dan yaptirdim organik kumasdi.Cok da guzel olmustu yikadim renk atmasi solmasi asla olmadi
Yabangulu1326 Yasmin61 ben Instagram’da lohusa hamile sayfasindan yaptırdım nakışlı ve kumaşı çok güzel 10 lu hastane cikisi 340 liraydi bu fiyata kalitesi cok cok iyi geldi inanın 🌺🤗
Tlysrkan Yasmin61 Merhaba! Ben ınstagram da Bebesoill sitesinde yaptırdım gayet memnun kaldm kumaşından renklerin canlılığından falan tavsiye ederim
Fundaaaaa Yasmin61 İlk bebeğimin takımı mucize_minikler sayfasından 3 sene oldu kaç defa da yıkandı birşey olmadı ne baskıya ne kumaşa şimdi 2. Bebeye de ordan yaptıracağım 🥰
Peri-algan Ben de instagramda bir sayfada yaptırdım bayan baya ilgili hemen de kargoya verdi tavsiye ederim