birmeleginannesiiii irosiva irosiva Bi süredir yapıyorum, eğer normal doğum yaparsam etkisiyle ilgili Bi post açıcam😅
Kestanegulsah Ben oğlumda eşime yaptırmıştım 2 gecede bir kesisiz dikişsiz normal doğum yaptım çok şükür 👍🏻
Kestanegulsah İnternette görselleri ve videoları var oradan bakabilirsiniz ben duyduğumda araştırma yaptım öyle uygulama yaptık
Cgdm34 Svvl34 ben doktordan dınledım kadın dogum doktoru 36. Veya 37. Haftalarda baslayıp haftada ıkı veya uc gun yapabılırsnz dıyor 👍
Cananyildiz Kestanegulsah video izledim ama galiba anlayamadım tek parmakla mı yaptınız ve hangi parmakla baş mı isaret mi
Semays Büze dr muz 37. Haftada günde 10 dk yapmamı söyledi ama beceremiyorum 🙇🏻♀️ Videolarda kolay gibi ama olmuyor beceremedim dr ısrarla yap diyor ağlıycam
Cananyildiz Semays benimde esim yanımda degil bazısı esine yaptırıyor bugün deneyeceğim cesaret edemiyorum 😂
Semays Valla bende video izledim hocada gösterdi ama yok beceremiyorum, baş parmak ve işaret parmağımla yapmaya çalışıyorum. Ben annemin yanındayım eşim başka ilçede olunca oda yapamıyor çok sinir bozucu