Kbra__1996 Tecrübeli anneler naptı isek kaka yapmıyor oğlum sadece ilk doğdugu dakika yaptı aptı isem yapmıyor zeytin yagı içirdim kulak çöpünü yağlayıp poposunu uyardım ama olmuyor bana bi tavsiye lütfen
Hulus Kbra__1996 yapmayın gözünüzü seveyim ya zeytinyagi içirip makati kulak çöpü ile uyarmak nedir yazik gunah yapmayın etmeyin ya nasıl bir cehalet sizi buna yönlendirdi dinlemeyin soyle insanları alın cocugunuzu doktora götürün lutfen
demetarik Kbra__1996 hayatım yenidoğana anne sütü ya da yoksa mamadan başka bi şey verilmez. Istersen bi dr göster yarın bebeğini
Derya_gumus Kbra__1996 bebeğinizi doktora gosterin zeytin yagi nasil icirdiniz daha yeni doğmuş bebeğe yapmayın Allah aşkına :((( bence biran önce doktora gosterin çunkü benim ablamın oğlunda olmustu bağirsaklarda sorun yasamisti korkmanizida istemem ama bence en iyi doktora goturmeniz bebeginizi
Selamcanim Ay o asitli zeytin yağını bir damla bile olsa nasıl içirdiniz bebeğe siz? Doktora götürün madem bebe altı gündür tuvalete çıkamıyorsa. Yazık günah ya.