Dogukoo Kızlar ocean magnezyum kullanıyorum ama agrılarıma iyi geldiğini bana yaradıgını düşünmüyorum siz hangi marka magnezyum kullanıyorsunuz yazarmısınız çogunlugun kullandıgını doktoruma sorup değiştirmek istiyorum🤗
Vera09 Dogukoo magosit kullanıyorum memnunum hap olarak. Bide suya atılan magnorm var o midemi bulandırıyor
TeoMom Dogukoo Magvital kıllanıyorum suda çözünenlerden memnunum tadı bana kötü gelmiyor seviyorum ben🥰
Dogukoo Damladamla123 benimde heryerim agrıyo artık agrımasına alıştım az kaldı ama hafifletmesi lazım hafiflettiğini bile sanmıyorum
mor_menekse Dogukoo ben reçeteyle alıyorum pek bişey değil toplu aldığım için diğer ilaçlarla birlikte tam bilmiyorum fiyatı
Ysmndnz Dogukoo magosit magovital ocean hepsini denedim ama ağrılarına ne kramplarima iyi gelmedi osteocare i tek geçerim 👍
Busrasakarya Bende ocean üçlü kombinasyon yazıyor üstünde onu kullanıyorum ama bana cok iyi geldi halsizlik yorgunluk ve ağrılarım vardı şükür hepsi geçti
Dogukoo Busrasakarya benimde 3 lü kombinasyon, tam tersi sanki beni halsiz düşürüyo gibi herkese aynı etkiyi göstermiyor işte bana yaramıyor maalesef
Mello29 Busrasakarya 13 te kan degerlerinizden dolayi mi basladiniz agrılarinizdan dolayı mı bsaben14.haftaya geldim sağ kalcamda inanılmaz agri var egilemiyorim yürürken acıyor doktorum ortopediye git istersen dedi ama röntgen cekilemiycek ortapedi ne yapabilir
Busrasakarya Mello29 evet hem bacaklarımda sızı oluyodu hem halsizlik yorgunluk birde doktorum kasıklarında bıcak saplanması tarzı agrılar oluyomu dedi evet diyince önerdiği magnezyumu kullanmaya başladım.