180720 Aysenurozs herkese başka şekilde iyi geliyor demekki hiç böyle karnınızda acı hissettiğimiz oluyor mu
Aysenurozs 180720 normalde hiç olmamıştı ama 17. Haftaya girdiğimden beri özellikle akşamları sağ ya da sol kasığıma ağrı vuruyor bazen bıçak gibi Böyle birden bazen de alt karın bölgemin içinde sanki yanma gibi oluyor
180720 Aysenurozs bende son 2 gündür böyle sanki mekik çekmişim gibi acı var karnımda çözemiyorum 🤷🏻♀️
Aysenurozs 180720 bu haftalarda oluyormuş bende merak etmiştim de rahim büyüdüğü için böyle ağrılar olabilirmiş magnezyum kullanıyor musunuz
Kr41 16+0 2-3 gündür geceleri sadece ufak bir seğirme sonrası yok🤭😂 Cinsiyetini haftaya öğreneceğiz🐣😍
180720 Kr41 ben aslında çok çabuk enfeksiyon kapıyorum belki ondan kaynaklı olabilir aklıma gelmişti iyi getirdin vallahi 😂 kontrol cuma günü bi gidince sorayım ben onu
Buseufuk1531 180720 vallai gecenin 3ün de dün gece hissettim bölündük patlaması gibi ama şiddetlısı gıbıydı 😂😂😂bence o bebektir ya bagırsak hareketi olamaz
Aysenurozs Edas çok değişik bir şey ya ağrı hadi neyse de bu karnımın alt tarafında yanma oluyor bazen ilk hamile kaldığımda da olurdu bu sizde de var mı
Edas Aysenurozs yanma yok ama idrarımı yaparken de bazen kasıklarım agrıyor bu hafta full agrı olucak demekki 18 19 haftalarda da devam ediyormuş