Minikbiranneem 180720 17+1 im hareketlerini çok küçük hissediyorum gibi yarin kontrolümüz var inşallah cinsiyetimizi öğreniriz dua edin bize çok heyecanliyiiim
180720 Minikbiranneem inşallah gönlünden geçeni versin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💖
Damlamsu Aysenurozs düşük riski yaşadım şimdi korkulacak bişey yoktur ama genede en ufak bir ağrı korkutuyor beni
Aysenurozs Damlamsu bende öyle canım ama normal herhalde benim öyle şiddetli değil ama hissettiriyor özellikle sol kasığımda oluyor
Eldgrn 180720 valla ya el sürekli göbekte duruyorum göbekte olmasa bile akıl orda haraket mi var haraket eder mi acaba diye kafayı yicez yakinda 😂😂
-Papatya- 180720 17+2 haftalık olduk biZde dün hissettim 🥰. Cinsiyetimiz erkek. Herşey iyi çok şükür.
Esrauysal Damlamsu 12. Haftadan beri kasık ağrım hep var benim kuzum şuan 15+5 iz normal böyle olması
Damlamsu Esrauysal masallah doktorum ayakları kasıkta olduğu için tekme atıyor tabi sen onu kasık ağrısı olarak algılıyorsun demişti onların sağlığı yerinde olsunda
ilaylayy 180720 bizde 16+1 iz bende de damar atması gibi seğirmezler oluyor emin olamıyorum 🤸♀️🤸♀️🤸♀️
Elifsntrk 180720 18 haftalık hamileyim ikinci bebeğim birkaç haftadır net şekilde hissediyorum çok şükür ☺️