Maviii Albertos 32. haftaya gireceğiz aynı durum bir kaç haftadır bende de var. arkadaşta yazmış bana sade maden suyu iyi geliyor birde akşam 5-6 dan sonra yemek yeme, yoğurt süt hafif atıştırmalılar tüketebilirsin canım
Miranalibozkurt Albertos gavıscon kutu kutu içtim bı faydası olmadı doktorum en son lansor verdi şimdi haftada bir lansor alıyorum ve her istedıgımıde yiye biliyorum
KlncA Albertos ben de her gün çekiyorum canım. Karbonatlı su bana iyi geliyor baya. Onun dışında günde 1-2 şişe soda ve 3-4 tane rennie çiğniyorum yatıştırıyor
Maviii LyliaMom ben yemiyorum, çünkü midem çok rahatsız oluyor kaç kere oturup ağladığımı biliyorum. yoğurt tok tutuyor zaten tercih meselesi. 🌸
peloo Albertos yağlı şeyler çok mu tükettiniz peki? bazen yağlı, kızartmalı veya hamurişi yediğim zaman benimde midem yanıp kramp tarzı ağrı yapıyor bu gibi durumlarda doktorum kefir ve yoğurt önermişti ii geldi ☺️
Albertos Tsklr kızlar soda içtim dün iki kez yoğurt yedim öylelikle geçiştirdim ama fena yanıyor annemde diyorki bebeğin saçları çıkıyor o yüzden yanıyor 😂