Mavi20 Gulsahh 21. Haftada 480 gramdı o ara vitaminleri falan bırakmama rağmen karaciğer enzimlerimyükselmişti 🤦♀️ Gebelik öncesi kortizon tedavisi görmüştüm doktor iri bebek olabilir demişti öyle de gidiyor 🤔
Gulsahh Mavi20 ayy allah yardimcimiz olsun bziimki 1kilo onden gdiiyo cenemi tutmazsam doguramicam 😁🤣🤣
SemraSnmezTuru Papatyali bende görünüşünü çok beğeniyorum 🙈 inşallah alır emzikli bebek çok seviyorum ben doğar doğmaz vercem 🤣
Papatyali SemraSnmezTuru doğar doğmaz verince meme reddi olabiliyormuş canım anne sütüne alışana kadar bekle derim ☺️☺️☺️
Fatmaeylul Kanarya https://www.turuncukasa.com/ kızlar emzik de Dr browns biberon seti de bu sitede çok uygun ben buradan aldim
Kanarya Fatmaeylul 37tl dr browns cam 150ml biberon, baya uygun fiyatııı . 1-2gün önce e bebekte 55tl di. Bende ctesi istanbul haramiderede baby mall açılışını bekliyorum. Kalan bikaç eksiğimi oradan almak için
Fatmaeylul Kanarya ben Philips avent emziği ordan aldım 28 TL ye mavi şeffaf olanindan pembe olanı daha da ucuz 😁kızlara torpil yapmislar