twinmama2 Kızlar 36 haftalik ikizlere hamileyim hafif sertlesmeler vardı bugün karnimda her zaman olduğu gibi yani az öncede sarımsı kahverengi gibi mukuslu bir şey geldi peçeteye yani balgam gibi de anlamadım. ilk gebeliğim bilmiyorum nişan mı acaba bu ne yapmalıyım bekliyim mi ikisininde hareketlerini hissediyorum ters giden bu durum yok gibi doktoruma henüz haber vermedim bi anda heyecan bastı
Ahsenmom twinmama2 Evet nişan olabilir, bende tecrübeli değilim ama burda anlatılana göre nişan gibi, ikiz olduğu için bencede doktoruna haber ver
myangelson twinmama2 çok yüksek ihtimalle nişanın gelmiş canım doktoruna haber ver belki hastaneye muayeneye falan çağırır
Kleopatra- twinmama2 Bence nişanınız gelmiş. Sadece sarımsı olsa enfeksiyon diyeceğim de, mukuslu ve kahverengimsiyse nişan olma olasılığı çok yüksek. Doktorunuza biran önce görünün derim.🌸
twinmama2 Çok teşekkür ederim haber verdim cevap bekliyorum birde sürekli büyük tuvaleti yapma isteği geliyor sanırım heyecanlandım stresliyim şuan 🙂
ipekveatlas twinmama2 tuvalet yapma isteği bebekler baskı yaptığı icin yani doğumun baslıcak olabilir cok yakında nişanında gelmiş doktoruna haber ver hadi gözün aydın🥰
Asyabuse Oyyy çok şükür 36ya varmışsın kuzum 🙏🏻 Bence hemen doktorunla görüş malum ikizler daha farklı, doğum için ne zamana gün vermişti doktorun benimki 36da alırım dedi çünkü🥹 Hayırlı haberlerini bekliyorum 🫶🏻
twinmama2 Asyabuse inanılmaz heyecanlıyım daha gün vermemişti hafta içi görüşürüz demişti ay baya heyecanlandım ya dua edin doğum olursa eğer 😇
twinmama2 ipekveatlas haftalarca dogurayim artık diye dua ettim şimdi de az daha duysalar diye dua ediyorum değişik bi duygu ya :( ağlamak geliyor içimden heyecandan
Asyabuse twinmama2 ayyyyy dualarımdasın canımmm🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla kucağına al bebişleri 🥲 bu bir veda bize belki iki çocukla zor görürüz buralarda seni bir süre en azından ama kavuştukların her şeye değer bee ❤️❤️❤️❤️
twinmama2 Kleopatra- enfeksiyon da vardı bir haftadır antibiyotik kullanıyorum kullanıyorum ama hem sarımsı hem kahverengi gibi mukuslu biseydi yani büyük ihtimal nişan heyecanlıyım bekliyorum şimdilik haber verilmesini 😇
Eylul10 twinmama2 ay şu an ben doğurayım artık diye geziyorum ama dediğiniz gibi nişanım suyum falan gelse heyecandan ölürüm 😂 sağlıkla alın kucağınıza 🫶🏻🫶🏻
twinmama2 Asyabuse ayyy ağlayasım geliyor çok duygusala bağladım suan amin inşallah çok sagolun beni neler bekliyor bilmiyorum belki hemen dogurmam ya kendimi böyle teselli ediyorum suanlik 😀
twinmama2 Eylul10 aminnn hepimiz sağlıkla alalım insallah heyecanla bekliyorum doktorumdab haber ama baya heyecanlandım kendimi bastırmaya çalışıyorum şimdilik 😀
Kleopatra- twinmama2 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Tatlı heyecanlar bunlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)🌸
Bebekdelisi twinmama2 önce sancınıza bakar alttan acılma varmı bakar eger ıkısıde varsa alır sakın üzülüp aglamayın keske bızlerde o H gelsek 🤲🏻 Hersey mucize kokuyu çektiğinizde içinize hepsini unutacaksınız