2cocukannesiyimm Kızlar aynı ağrısı olan vaar mı ya, bacak arası en üst taraf yani vajinaya yakın olan yer iki taraf da aşırı acıyor yürürken hareket ederken ve hep var hiç geçmiyor orası neden ağırır kas ağrısı gibi hamlanmış gibi ama hiç geçmezmş ya
Portakalcicegi 2cocukannesiyimm benimde aynılarını oluyordu 10 gün öncesine kadar büyük ihtimalle magnezyum eksikliğinden. Doktoruma gittim magnezyum ve kalsiyum başlattı onun dışında soda içebilirsin demişti günde 2 kez Kızılay Erzincan soda iciyorum şuan iyiyim çok şükür.
Esraerdemserin 2cocukannesiyimm kız kardeşim hamileliği boyunca kasık ağrısı çekti. Magnezyum eksikliğinde kaynaklı olabilir ağrınız. Düzenli soda içip muz yiyin iyi gelir inşallah
Portakalcicegi 2cocukannesiyimm ooff çok zor bir durum o zamann, mutlaka badem ve muzda ekleyin öğünlerinize yiyor musunuz bilmiyorum ama birde onlari deneyin, Allah yardımcıniz olsun 😢
2cocukannesiyimm Portakalcicegi gerçekten muz ve bademi deneyeceğim inşAllahhhh iyi gelir daha 22 haftalık ama. Ağrılar başladı
Portakalcicegi 2cocukannesiyimm bana da burada önermişlerdi muz ile badem. Hatta ben yazdırdığım magnezyumun ve kalsiyumu şuan içmiyorum bu şekilde doğal yollarla almaya devam ediyorum şimdilik.iyiyim çok zorda kalırsam içerim. İnşallah size de şifa olur 🙏🙏🙏