Smyy Elcnerdgn sade nescafe ve gaz çıkarmanı kolaylaştırması açısından maden suyu,alt pijamayı 3 4 tane bulundurun, ben normal ped kullanmıştım,aşırı bi kanama olmuyor çünkü
Ogze Elcnerdgn ameliyattan sonra agriniz basladigi gibi agri kesici yaptirin. Bende hemsire bekletmisti beni bosu bosuna cok agri cektim. Gazimi cikaramadigim icin de cok agri cektim hep yurumeye calistim ama cok zordu. Siz de cikaramazsaniz lavman yaptirin benim gibi agri cekmeyin cunku sonra cok rahatliyorsunuz. Ayrica doktorum pansuman yaptiginda depend bezi cikarmami ped takmami soyledi. Dependler terletir zararli dedi. Zaten pedle de daha rahat ettim. Cok su icin bir de.
Secil0 Elcnerdgn 11gun oldu spinal sezeryan olalı. Ameliyattan 4saat sonra ayağa kaldırıyorlar kesinlikle petibor bisküvi yiyin hem mide bulantısı yapmıyor hem de o ilk ayaga kalkışta baş dönmesi göz kararmasını aza indiriyor. Ağrın ilk kalkarken çok oluyor ama kesinlikle ağrım var deyip yatmayın. Çok yürüyünce hem gaziniz kolay çıkıyor hem de iyileşme sureciniz hızlanıyor. 3gunden itibaren eskiye döndüm ben ha birde Nescafe için hem sütü çabuk getiriyor. Hemde anesteziden sonraki baş ve diğer agrilarinizi önlüyor. Allah sağlıklı doğum nasip etsin.
Esen Güzel post olmuş bende haftaya olcam sanırım bakalim neler söylencek. Kahve diyolar genelde ben çantaya atayim bi paket diyorum ama
Elcnerdgn Esen nescafe mi hangi tür kahve acaba ? Ay yazan kimsede Yok Önerileri yok heralde kimsenin
Nefesliva Elcnerdgn 10 gün önce kardeşim oldu sek kahve tek sütsüz şekersiz nescafe beya türk kahvesi dediler