Mucizesinsen Merhaba; 30 haftalık hamileyim 2 gündür nefes alamıyorum boğulur gibiyim. Ne yapmam gerekiyor uyuyamıyorum.
Melike0671 Mucizesinsen ah canm daha iyi günlerim deyip seni korkutmak istemiyorum ama öle galiba 😄 ben 38 haftalığım sadece geceleri nefesim yetmiyo benimde sağ sola dönerken yarım saat geciyo sanki derin nefes alıp uyanıyorum bazen ama doktoruna bı sor istersen telaslancak bı durum yok
Kleopatra- Mucizesinsen Aynı durum bende de var. Özellikle başımı yastığa koyduğum zaman, uzandığım zaman oluyor delirecek gibi oluyorum. Neyseki son haftalardayız. Az daha sabır 😂
Meleklerim00 Mucizesinsen bende 28 haftalık hamileyim bı hafta önce bendede nefes darlığı başladı dün kontrolde doktoruma sordum bebekler büyüdüğü için ciğerlere baski yapiyo ondan dedi
ozkayaaz_ Mucizesinsen bende oluyor ama son zamanlarda normal olarak karşılanıyor bebiş büyüdüğü için diyafram yukarı doğru çıkıyor ve cigerleri sıkıştırmaya başlıyor özellikle yatarken zor oluyor 😏 balkona çıkıp hava almak iyi geliyor bazen
Erdgnelif Ayrıyeteb bende kalp sıkışması gibi de oluyor bogulacak gibi oluyorum nefes alamıyorum ah bu minikler 🥲nefes egzersizi yapıyorum hemen biraz da olsa rahatlıyorum deneyin derim 😊
Pijamaskeliler Mucizesinsen valla ben baştan beri nefes nefese kalıyorum 5.aya girdim su icerken bardaktan tahammül edemiyorum uzun süre içemiyorum hemen bitsin istiyorum yoruluyorum wc gidip gelirken de öleyim nefes nefese sanki iş yapmışım gbi