Ea-0103 Midem sürekli bulanıyor ve asla bir şey yiyemiyorum bulantıya çözüm bulan var mı? Yemek görmek bile istemiyorum bazen
arirangg Ea-0103 Ben de aynıyım. 10 haftalık ve hiçbir şey yiyemiyorum. Yemek görmek bile istemiyorum. Su bile içemiyorum 😥
Zeynepcelik45 Ea-0103 bdnde 10 haftaya geldiğimde ne yesem kusuyordum çareyi doktora giderek buldum prilam verdi serum yedim zar zor şimdi herşeyi yiyebiliyorum mide bulantısı suanlik yok Allah’a şükür
Vrlkubra Ea-0103 ben ekşi yiyerek atlattım .onun haricinde bir şey yiyemedim 1,5-2 ay çoğunlukla ayva,yeşil zeytin, yeşil elma ile beslendi 😑 sonra geçicek merak etme .
-Elif_ Haftadayım hala kusuyorum. Gece 2 tane prilam gündüz 1 zofer eğer zofer yoksa gündüz de bi tane prilam. Onların dışında naneli sakız vivident o kadar iyi geldi ki bana. Pipetle su içebilirsin, ıce tea şeftali bi ara çok rahatlatıyordu beni ilk aylarda. Sakız hala daha çiğniyorum. Leblebi ve çubuk kraker de iyi geliyordu ama bıktım artık onları görmeye tahammülüm yok deneyebilirsiniz iyi gelir belki. Suyu normal içemiyorsanız soğuk deneyin ben bulantıdan dolayı aylardır soğuk içebiliyorum. Kokuyordu su bana onu o şekilde geçirmeye çalıştım. Yeşil elma da çok iyi gelmişti bir dönem. İnşallah geçer bulantı postları görünce ağlamak istiyorum hastanelerde süründüğüm günler geliyo aklıma hem üzülüyorum hem de yaşadıklarım çok ağırdı hatırlamak yoruyo. İnşallah yazdıklarımdan biri etkili olur ama naneli sakız kesinlikle deneyin derim
Snglhfs Neden prillam kulalnmıyomusun bnde 10 haftalık olmak üzere şükür gece bi tane içiyorum yıyorum herşeyi tiksinme gecmıyo ama
Asilem07 Snglhfs banada aynı ilacı verdi doktorum aytmadan önce iki tane atıyorum ama ben .rahatlatiyo gün içinde o şekil de yemeye başladım
-Elif_ Ea-0103 ilaç kullanmadan geçecek bir şey değil o kadar beter bir şey ki doktorum bana hiç içme demedi. Zaten hamileler için özel üretim bir ilaç. Sabredilecek sineye çekilecek bir durum değil bulantı o kadar ilaç içmeme rağmen bazen seruma bile ihtiyaç duyuyorum yani bence prilam kullan eziyet çünkü bu
Yagmurrr98 Ea-0103 Ben o haftarda hergun acile gidiyordum beslenemiyordum normal yani şuan bu durumu yasaman
030323-brck Ea-0103 15 haftalık olduk hala hiçbir şey yiyemiyorum bulantı için verilen ilaçlar daha kötü etti onları da bıraktım nasıl ve ne zaman a kadar böyle olucak bilmiyorum
Dilyara 030323-brck sizi çok iyi anlıyorum ( 16+4 haftlik gebeyim özellikle akşama doğru bulantı ve kusmaktan kurtulamadım. Prilam daha çok midemi bulandırıyor (
030323-brck Dilyara maalesef ya kullandıkça daha kötü oldum bıraktım biraz rahat oluyorum öğlene kadar yoksa mahvoluyorum