Esraliiii Elfsndkl aslında ilkte bilmeden gittiğimiz için kolay kolay görünüyor 2. De psikolojik olarak artık ne olacağını bildiğimiz için zor geliyoe 4 kere dogum yapmış biri. Olarak 4. Doguma zorla gittim
Ask_hosmus Elfsndkl evet doğru 2. Daha kolay oluyor benim ilk doğumum 18 saat sürdü sancı çekme doğum vs vs ama 2. Doğumum 2 saat sürdü, ama korkarak girdim hastaneye başıma ne geleceğini bildiğim için 😅
dddy Elfsndkl ilk bebeğimi çok zor ve travmatik bir şekilde doğurdum 2. Doğumdan hep çok korktum ama çok kolay oldu 🙏
Damla1995 Elfsndkl pskoljkmen ikincide dogumun nasl bisey oldugunu herseyi biliyosun ilki gibi degil. Endise korku olarak evet farkediyo ama benm ikinci dogumum hızlı bi surecti ilkine gire dha kolaydı diyebilirm. Aci esigi olarak da şunu diyebilirim kendini ne kdr kasarsan okdr aciyo ve kesinlikle sogukkanli olman. O aci hep ayni cnki.ikinci dogumdq bilinc altindan atmak gerek o an. Ikk dogum sancim saatler surmusken ikinci sancimda toplam 4 saat surdu mesela. Ve bence bi oncekilere nazaran bi sonrakiler daha kolay ikerliyor diye kendimdende biliyorum doktorumda oyle solemisdi. Smdi nasipse 3.ye 😇
O1gencanne Ask_hosmus 18 saatmi😢😱 sevdıklerınz kormuştur okadar saat oldu cıkmadı dıye😥 allah korusun bızı ve yavrularımızı😶
Ask_hosmus O1gencanne yok kız öyle değil korkma yani sancım gece 3 de başladı ama 8 de hastaneye giriş yaptım akşam 8 buçuk gibi doğurdum, doğum haneye girdiğimde 10 dk da doğurdum, zaten tek kişilik odadaydım annem yanımdaydı😂, amin inşallah canım 🌿
O1gencanne Ask_hosmus doğum demişsin ya.ondan oyle dedım sancı süresi oldugunu belirtmemişsn🙈🙈ay zaten allah korusun ınsan korkar.sağlıkla doğsunlar da 😍