Melos90 Elif-dmn valla dün yedim kremalı pesto soslu kaşarlı spagetti yaptım harika oldu ne zararı olacak kiz
Elif-dmn SunnyG daha önce bilgisi olanlar var mı diye yazdım sonuçta herşey Hamileyken yenilmiyor merak etmem ve sormam çok normal!
minisinannesi07 Trapezunta hani genelde bitki tarzı şeylere dikkat ediliyor, pestonun içinde de fesleğen olunca belki ondan mı sormuş acaba diye düşündüm bi an. Reyhan-fesleğen filan aromatik bitkiler ya, tedirgin olmuştur belki 🤔
Ziynet4459 minisinannesi07 valla ben Reyhan çok yiyorum özellikle bizim buralarda Reyhan salatası meşhurdur çok seviyorum sürekli yiyorum reyhanın zararı yok ama fesleğenin de zararı olduğunu sanmıyorum maydanoz sakıncalı diye biliyorum sadece
Elif-dmn minisinannesi07 aynen öyle canım bizim bilmeyip çevremizde bilgisi olanlar vardır diye sordum ama nedense sıkıntı oldu 😂😂😂😂 dert edilmiş sorulmasi
Trapezunta Elif-dmn anladım. Ben de merak ettim zararlı mı acaba diye😅 Maydonozu biliyorum ödem söktürücü falan diye. özellikle doktorlar hemen söylüyor yeme maydonoz diye.