Elif345 21 haftalik yerinde durmuyor erkek bebe analari oylemi oluyor. Kizim da hic hareket etmezdi 😂💙🤍
fatmaa37demi5 Elif345 masallah diyim yine de bizim kız 37+3 olduk hala tepinip duruyo. Kimdi bu son haftalarda hareketi azalır diyenler bilmiyorum 😅ama çok mutluyum. Belki de karnımda hissettiği son tekmeleri
O1gencanne Elif345 yaa benimki de oyle🥰🙈 erkekler hiperaktif enerjı dolu oluyor ondan mı bılemedım🤷🏼♀️😂🙈 kızım cok sakındı.bide bu bebeğm sürekli hıçkırıyor.doktor ıyı bısey dedı cıgerlerının geliştiğini gosterırmıs.kızımda hıc hıckırmazdı.
O1gencanne Elif345 ve 34+6 yız hala maşallah hareketli.babasıda şaşırıyor maşallah dıyor.sıpa bi doğsun ayaklarını ellerını yicem onun🤣🤣🤣
Melismelo Haftama girdim kızım okadar hareketliki bazen ağlıyasım geliyor canım Acıtıyor ve 7-24 hic uyumuyo gibii kime cekmiş anlamadımkii karnım resmen sallanıyo artık birde hıckırıkları baya coğaldı bari hıckırınca sakin dur dimi hem hıckırıp hem tekmeleri maf ediyorr
GUNESDUNYA Elif345 bizde öyleyiz maşallah oğluşum.hiç durmuyor.durandada merak ediyorum ne oldu acaba diyeki haraket etmiyo😁😁