Mlkysf aise_meryem kaynar kazana da otursak bunların vaktinden önce geleceği yok kuzum 😁 İnanki başlasa benim dogumum başlardı şimdiye kadar🥲 3 cm açıklıkla günlerdir bekliyorum hala sancım gelmedi 38.haftadayım küveti doldurup suya da oturuyorum her gün yürüyüş squat perine masajı ahududu çayı hurma ne varsa 34 ten beri yapıyorum ama gelen giden yok bu yapılanlar dogumu başlatmak için değil doğum anında rahmi yumsatip bebeğin çıkışını kolaylaştırmak için ne kadar çok bunları yaparsak rahim ağzı okadar olgunlaşır ve dikiş kesi okadar azalır🤗
Mrv135 aise_meryem Göğsünüze krem surseniz rahmi uyarır doğumu başlatır belki? Lansinoh falan ne kullanacaksaniz..
Glsm_94 aise_meryem nerdeyse herşeyi denedim çatı muanesinde doktor rahmi uyardı 3 cm aciklik vardı bugün yarın doğar kanala yerleşmiş dedi ama bı hafta geçti ne gelen var ne giden 😂
Nurcantas65 Ne yaparsan yap bebek doğacağı gün doğuyor 40 haftayı geçmek üzereyim toplam 6 kilo aldım,hamileliğin başından beri yürüyorum,15 kat merdiven in çık,sıcak su,hurma daha doğmadı :)))
Nurcantas65 aise_meryem en son 3550 duan kaç hiç fikrim yok.Normal istiyorum ama olmuyorsada zorlamanın anlamı yok doktora söyleyeceğim alsınlar artık.Bebekten çık ben gerildim 😂😂
aise_meryem Nurcantas65 ev sahibinin kiraciyi zorla cikartmasi gibi olmuş 😊 cik artık nasil cikarsan cik der gibi. Hayirlisi olsun dogum yaparsab az mutlaka
aise_meryem Mlkysf gülerek okudum gercekten söylediğin gibi oluyor sanirim. Ama 3 santimle millet catir catir doğuruyor. Seninki çok nazli annesi.. 😍 hele bi gelsinler de o kokularini doya doya çeksek. O degil hergun ev silip supurmekten yoruldum ha geldi geliyor diye
aise_meryem Nurr26 anladığım şu bebek ne zaman isterse kendimizi yormayalim arkadaşım baksana yorumlara 😊
Mlkysf aise_meryem Aynen 3 cm açıklık ilerleyemedi bi türlü yarın gene kontrolüm var bakalım durum ne bebeği okadar aşağıda hissediyorum ki çıktı çıkacak gibi zor yürüyorum artık ama bu kız aşırı nazlı çıktı anam okadar şey yapıyor hiç geleyim demiyor.😁
Mlkysf aise_meryem doktor bu hafta içi gelecek gibi duruyor demisti ama bakalım ne olcak merakla yarın ki kontrolü bekliyorum😁
Mlkysf Glsm_94 Sen bensin 🤣 2 gunde bir rahmi uyariyor en son 3 cm açıklık oldu haftasonu gelir gibi dedi haftasonu geldi geçti şimdi hafta içi gelir gibi diyor bekliyoruz hala 😁
Glsm_94 aise_meryem vala bende anlamadım ki ne istiyor paşa sigmiyo bile çik işte rahat rahat hareket et 😂😂