haticenurrr arkadaşlar 11+4 haftalığım cinsiyeti tabii ki merak ediyorum eğlencesine bir fikir olusturmak için postu açtım. cinsiyeti kesin bilen ve 7-10 hafta aralığında görüntü paylasacak olan var mıııııııııı 🥰
Baltopu2 haticenurrr bu tarih aralığında kimse bilemez canım doktor bile bilemez çünkü onuncu haftadan sonra belirginleşiyor cinsel organlar
ilosmoms Baltopu2 canım oda diyor ki sizin cinsiyet belliyse ultrasonda küçük halini bana atın karşılaştırma yapacağım kendi görüntüm ile
haticenurrr O1gencanne yaaa 🥰 gönlümden gecen kız ama tüm cevrem erkek hissediyorum diyor bir tek ben kız hissediyorum resmen😂 burada 7 haftalık görüntüden tahmin eden arkadasa atmıstım o kız dedi birde 10 haftalıktan anlayan arkadasada attım oda kız dedi😂
haticenurrr ilosmoms aynen onu demek istedim ama belki oda sacmadır bilgim yok açıkcası sadece kendi düsüncemdi 🙈
O1gencanne haticenurrr burdan bi bayan sormuştu baya önce. Herkes erkek Dıye tahmın etmişti. Ama benim altıncı hissim çok kuvvetli olduğu için ben kız dedim ve sonra dedim ki cinsiyetini öğrendiğinde bana söyle o da bana bence erkek dedi ben ona benim hislerimin kuvvetli olduğunu söyledim ve öğrenince bana yaz mutlaka dedim kız diye mesaj atmış😂😂😂😂yaa işte dedim
Abcd12 haticenurrr benim hep sağ kasigim ağrıdı oğlum olcak ve burda çok duydum sağ ise erkek sol ise kız
haticenurrr O1gencanne tamam bende öğrenince sana yazıcam ilk iş😂😂 12. hafta olucam önümüzdeki haftaiçi gidicem doktora belki öğreniriz ya da tahmin yapar 😂
haticenurrr Abcd12 aa öyle mi, bunda da kız çıktı o zaman😂 tüm batıl inançları yaptım açıkcası bıçak makas testi çin takvimi kan yenimele tarihini göre cinsiyet vs vs hepsinde kız çıkıyor 😂
O1gencanne Abcd12 valla doğru bu👍🏻😃 benımde sağ taraf hep ağrıdı kızda sol.ve bu erkek bebek hep sağda duruyor.😏
O1gencanne haticenurrr 14-15 haftalık gidersen 16.hafta garantı öğrenırsn.ben 15 haftalıkken öğrendım😁🌸
haticenurrr O1gencanne şimdi ikili için gidicem sonrasında tam 16da giderim o zaman öğrenirim kesin bende 😍
haticenurrr O1gencanne aslında ikili test çok yaptırmak istemiyordum ama doktor ense kalınlıgı hoşuma gitmedi haftaya gel 2li yapalım dedi🥲