mrv_elvn_ Kızlar sekizinci haftaya geldik herkes ne aserdigimi soruyor benim canım hiçbir şey istemiyor zorla yediğimi de geri 🤢🤮 siz ne zaman aşermeye başladınız keşke canım bişey istese de doyana kadar yesem diyorum ben 😔
MadameHappy34 mrv_elvn_ 6+4 ayva aserdim bulamadık kiraz aserdim o da yok. 😀 diğer canımın istediklerini anneme söylemem yetiyor kelle paça,hamur işi,yufka kızartması bir anda tadi aklıma geliyor.😀🫣🫣
Dedimolabilir mrv_elvn_ 14 haftaligim tursudan baska bisey yiyemiyorum hep tuzlu seyler yiyorum. Oda mide bulantisini kesiyor iyi geliyor.
Motherbabys mrv_elvn_ Bende hiç aşermeyenlerdenim😅 ama tabi çok isterdim 🤣🤣eşime demistim olmayan şeyler aşericem diye ama olmadı😂😂
mrv_elvn_ Sevval4 ben eşime hep diyodum hamile olunca olmayanı isteyecem diye 😅😅şimdi hergun soruyor ne istiyorsun diye bende tık yok 😅😅
mrv_elvn_ MadameHappy34 valla çok iyi afiyet olsun 🥰🥰🥰 bulantılar geçse bende canım istemese de isteyecem artık 😅😅😅
mrv_elvn_ Esraliiii aynen o biraz baharatlı ve çok temiz yapılması gereken bisey güvenilir yerden yemek önemli 😋
MadameHappy34 mrv_elvn_ Teşekkür ederim yedikten sonra bol bol mide agrisi ve mide bulantısı çekiyorum.😅😅
Esraliiii mrv_elvn_ aynen Bursa’da devamlı yiyordm enfes ama burda bilemedim Bursa’ya giderim olmadı😁
hayallliiim Esraliiii evet canım yaaa AOÇ de iyi temiz bir yer var orada yedim valla 🤗🤗Rüyalarıma giriyordu artık
Esraliiii mrv_elvn_ hiç bilmiyorum görmedim desem yeridir kocamda sevmez hiç isteye isteye bunu mu istedin diyor
mrv_elvn_ Dedimolabilir evet tuzlu şeyler alıyor mide bulantısını ama benim doktorum tuzdan uzak dur ödem yapar dedi 😔
Asyabuse Dedimolabilir turşu yiyorsan şalgam tavsiye ederim yemekle şalgam iç yemeğin tadını bastırıyor 😁 kendimi öyle kandırdım ben bi ara 😇😇