HTCMHMTKZK Kızlar ablam 23 haftalık hamile ve ayda bir iki kadeh şarap 🍷 içiyor bebeğe zararı vardır diyorum tartışıyoruz ama var mı içinizde bu durumu yaşayan bir problem çıktı mı
Seymaben HTCMHMTKZK yani bence icrisinde alkol bulunduğu icin zararlidir ama burda bi kac post okumustum bu konuyla ilgili bi kadehten birsey olmaz diyenler vardi 🤔
050218Ybmety HTCMHMTKZK acıkcası alkol oranı baya düşük diyorlar üzümle yapıldığı için bi sorun olmıycagın söylüyorlar kansızlıga falan iyi geliyor diyorlarda bebege zararı olabilir diye düşünüyorum
Petek98 Olmaz olur mu canım. Ufacık bir şekerleme paketli gıdaların bile zararı varken sigara alkol daha çok. Erken doğum, bebeğin zeka geriliği vs.. ölü doğum bile duydum Allah korusun
Nurr26 Tubatgn o doktorun zihniyetini çok merak ettim kan yapıcı o kadar temiz ve helal gıda varken hamile bi kadına şarap önermek ne kadar doğru ilginç 🥲
Tubatgn Nurr26 tabi ki sadece önerilen o değil, seçenekler arasında sunuluyor. Tutup sadece şarap kan yapıyor demez hiç bir doktor. :)