Hifaburak İyi günler hanımlar 17 haftalıkken suyum geldi hemen devlet hastanesine gittim emin olmak icin testler yapıldı kesin bebeğin suyu dendi suan hastanede yatırıyorum her gün kontrol ediyorlar su oranına kalp atışına bakıyor kan alıyorlar benden enfeksiyon değerim yüksekmi diye bagzı doktorlar ölücek bebek diye konuştular bi haftadır hastanede yatıyorum bol su içiyorum ilk gün suyum geldi sonra kesildi bi haftadır gelmiyor ve su oranım her gün 3 ml artıyor acaba bu şekilde çocuğunu sağlıklı kucağına alan varmı yada bu konuda bilgisi olan burdaki doktorlar birisi dogsa bile çok erken doğar küveze alınır dio bagzıları böyle devam ederse iyi dior bagzıları nadir yaşaması dior şaştım kaldım bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim.
Petek98 Hifaburak Allah yardımcın olsun, hiçbir bilgim yok ama Allah sana bağışlasın. Evlat acısı çok zor acısını görme.. 😢 Su yapacak şeyler vermiyorlar mı? Amniyon sıvısı karpuz, üzüm,meyve şekerli şeyler vs
Gulce12 Hifaburak bol bol havuç ye mutlaka alıp getirsinler çok işe yarıyor su azlığında Allah yardımcın olsun 🙏
Fatime07 Hifaburak rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah bol bol edın 🤲🏻🤲🏻Belirtileriniz var mıydı bir anda mı geldı su
Hifaburak Petek98 yok sadece antibiyotik tedavisi görüyorum kendim bol bol su içiyorum yatıyorum kalkmıyorum yerimden
Hifaburak Gulce12 teşekkür ederim havuç suyu evet bnde internetten araştırdım görmüştüm doktora sordum yesem yada suyunu içsem fazlalaşırmı suyum dedim alakası yok dedi 😞
Gulce12 Hifaburak sen bakma onlara boşver ye arkadaşımın azdı bir hafta düzenli yedi kontrolde doktor suyun artmış dedi
Ysmndnz Hifaburak Her doktor farklı şeyler söylüyor benimde 30. Haftada bebeğin suyu çok azdı doktorumun önerisi ile her akşam yatmadan önce 1 büyük bardak havuç suyu içip üzerine 2 bardak su içip yattım 3 haftada suyunu arttırdık çok şükür . Birde şu eksik ise azalıyor ise yatacaksin çok hareket etmeyeceksin terlemek kesinlikle yasak bunlara dikkat edersen artar . Ama sadece suyunu iç o oranı yakalamak için yoksa günde 1 kilo havuç yemen gerekir bu da şekerini yükseltir
Hifaburak Gulce12 suan çok şükür suyum 3 ml artıyor günlük ama kese zedelendiyse acaba ileriki aylarda sıkıntı olurmu
Hifaburak Yasemiinny sağolun enfeksiyondan galiba demediler ama şundan geldi diye ama enfeksiyon çıktı idrarda
Yasemiinny Hifaburak Kardeşiminde geçen hafta 21 haftalıktı suyu geldi. İdrsr enfeksiyonu çok yüksek çıkmış. Maalesef o bebeğini kaybetti😢 rabbim sizin bebeğinizi size bağışlasın inşallah. Her zaman iyi düşünün. Sizinki en azından sürekli gelmiyormuş. Kardeşimin 2 gün içinde sürekli geldi ve en son suyu bitti.
melekarya Hifaburak benim de ilk gebeliğimde kesem patladı rahim kapalıydı üstelik ondan soruyorum . Hayırlısı olsun canım
melekarya melekarya bu arada havuç tüketmemi söylemişlerdi ben yatıştayken eğer şeker gibi bi probleminiz yoksa tüketin
Hifaburak melekarya şeker gibi bi sorunum yok bol bol su içiyorum antibiyotik veriyorlar başka bi şey yapmıyorlar sizin nasıl ilerledi süreciniz bide kaç haftalıkken kesiniz patladı
melekarya Hifaburak 40 günlükken kronik akciğer teşhisi konuldu bir gözü geriden geliyordu sürekli entübeydi en son bağırsaklarından ameliyat yapacaklardı neyseki yavrum dayanamadı . Ama senin suyun 1 kere tek gelmiş dua et kendini onarmıştır kese . Benim o süreçte hemen hemen her gün sabah akşam geliyordu suyum . Umarım senin için Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip eder 🙏
melekarya Hifaburak 23. Haftalıkken suyum geldi damla şeklinde başta anlamadım doktora gittim suyumun sınırda olduğuusöyşedi sonra test yaptılar bana . Su olduğu kesinleşti yatışım yapıldı bebek enfeksiyon kapmasın diye antibiyotik başladı ciğer geliştirici iğneler magnezyum tedavisi yapıldı 10 gün kaldım hastanede sonra bebeğim suyu bitince aldılar sezaryenla 25 haftalık doğdu 75 gün yaşadı sadece ..
Hifaburak melekarya bu hastabedede alınabilir su gelmesi devam ederse dendi çok şükür su gelmesi kesildi suyum fazlalaştı K bkmayın eğer acınızı deştiysem rabbim cennete beraber etsin 🤲🏻
Hifaburak melekarya amin inşallah dualarınız icin çok teşekkür ederim suan o kadar üzüldümki rabbim dayanma gücü versin 🤲🏻😞