Alyabebekkkk Selam anneler evinde küçük bebeği olupta sultan papağan veyatta muhabbet kuşu besleyen var mı?Bebeğe Bi zararı olur mu acaba?Doktoruma da soracağım ama,bakan varsa artısı,eksisi nedir?
fatmaa37demi5 Alyabebekkkk şuan 37 haftalık hamileyim evimde hem kuş hem kedi var. Kedi ve kusu Olan bir çok tanıdığım da var bebekleri var hiçbir sorun olmadı. Kedi belki de kuş dan hiçbir sikjntu çıkacağını düşünmüyorum yani
Burcu-2634 Alyabebekkkk çırpındıkça tüy döküyolarsa bence sıkıntı olur bebeğin solunum borusuna kaçabilir ben çok korkarım bundan kayınvalimdelerde de var bebek gelince kuşlar odadan kalkıcak dedim çünkü tüy çok döküyolar ve bazen görünmüyo bile kaşıntı olunca anlıyorum benim de yuttuğumu bebek varsa hayvan olamaz valla benim evimde bu açık ve nettie
Mammy123 Alyabebekkkk benimde muhabbet kuşum var çok tüy döküyor hemde küçük küçük bende hamileyim kara kara düşünüyorum napıcam diye vermekte istemiyorum kıyamıyorum ama zararı olabilir ben bile ilk aldığımda sürekli hapşırıyordum
Nurr_22_22 Alyabebekkkk 2 tane muhabbet kuşum var doğumdan sonra bebegin olmadığı odaya koyarız kuşları
Alyabebekkkk Burcu-2634 çok cirpinmiyolar,eşler zaten ikisi kafeste takiliyor,akşamları Bi saat kadar salıyorum,tüy dökümünde de ayrı odaya koyarım diye düşündüm
Burcu-2634 Alyabebekkkk eşlerse yavru yapınca bide onların bakımı var bacım valla hayvan zor iş benimde vardı çift papağan hamileliği öğrenince direk sattım Allahtan iyi birine gitti hem evin temizliği belli olmuyodu sürekli tüy döküyolardı
Alyabebekkkk Burcu-2634 sürekli yavru yapmıyorlar canm yılda 3 kere,2 yıldır bendeler nasıl vazgeçerim bilmiyorum 😔
Burcu-2634 Alyabebekkkk ay iyiymiş benim kaynanamların ki 2 3 ayda bi yapıyolar sürekli çiftleşiyolar 😂 başka bir odan varsa oraya koy yada geçici bi süreliğine ailenden birine ver vazgeçemezsen
Alyabebekkkk Burcu-2634 yuvası takarsak bizimkilerde yumurta yapiyor ama sürekli yuva takmiyoruz,ya dışı olan kuşum evladım gibi kimseye güvenemiyorum,ayrı odaya koyarım sanırım Bi süre
Hatice_akc Benimde 2 tane vardi 36 . Haftadayiz ve doktorumuz kesinlikle bebekle ucan hayvanin bir arada kalamiyacagini soyledi gozde gorunmuyen tugleri bebek havayla soluyomus ilerliyen yaslarinda bronşite neden oluyormus bu yuzden doguma dahi birakmadan verdik ❤❤❤😥
Alyabebekkkk Hatice_akc yaa çok üzüldüm,ben vazgeçemem ki,napacagim hiç bilmiyorum,ayrı odaya koyarım heralde
Burcu-2634 Alyabebekkkk öncelik bebeğiniz olması lazım ona göre hareket etmek gerek başka oda da mantıklı bebce idare edebilirsiniz bi süre böyle
Iremshn Eksisi=yok artısı=çok. Bebeğin algıları açılınca evdeki evcil hayvanla etkileşimi çok değerli ve eğlenceli olcak şanslı bebiş olcak