Edin 88h99 ya gerçekten Allah sizden razı olsun bunu söylemek çok zor olmaması lazım insaar o kadar boş konuşuyor ki soru sordum sadece soru ilişkiden girip herşeyden çıkıyorlar
Mizgin09 Edin leke olayı yanlış kızlarımda lekelenme oldu doğumda da ilkinde suyum geldi ikincide nişanım ve sancı oğluma hamile kaldığımda leke olmadı hiç doğumada gittiğimde ne nişanım nede suyum ikiside gelmedi sadece sancım vardı
simgekaya Edin adet günümde leke görmüştüm kahverengiydi sadece burun kanamasi kadar bir miktar devamı gelmedi. 3gun sonra gebelik testim pozitif çıkmıştı. Aralikda kızımızı kucağımıza alicaz 😅
Summerwine Heyecanınıza veriyorum ama spermler yumurtaya anca ulaşıyor.Cinsiyette öyle lekeyle falan belli olmaz.
Fatma0090 Edin alakası yok canım ikizlerimde biri kız biri erkeldi lekelenmem oldu. Bu gebeliğiöde de lekelenmem oldu alakası yok onun cinsiyetle
Nerican Deletedmom_8 @mylittlebabym ya o şimdi bir anne böyle kırıcı konuşmanız hoş değil ne bileyim üslup ve söyleyiş tarzınızı hoş bulmadım. Böyle bir platformda daha dikkatli olabiliriz. Bu arada @Edin Rabbim gönlünüze göre vermiştir ve tutmuştur inşAllah 🙏
mylittlebabym Nerican ya bir şeyi de okuyun geçin, tanımadığınız insanın avukatlığını yapmayın kendisi cevap yazsın bırakında. Bıktım gerçekten sizin gibi savunma meleklerinden.
Edin mylittlebabym sende filozofsun sanırım herşeyi çok iyi biliyorsun yaa hey Allahım yarabbim yaaaa
Nerican mylittlebabym bıktıysan okuma kardeşim siz okuyun diye yazmıyorum yorum yapmak için gelmişsin birde başkalarının korumalığını sen yapıyorsun şu an boş boş ne yani şu an bunu yazdın ben melek sen şeytan mı oldun ne oldu ?
baby3_ Edin Allah hayırlısını versin de , çocuk yaptık nedir arkadaşım daha dur bi kesinleşsin cinsiyet diyorsun bu tür şeylere inanma nerden duyuyorsunuz ya
Fatma0090 baby3_ allah bağışlasın rabbim hayırlı saglıklı uzun ömğrler versin inşallah 🤲🏻 ben 23+2 haftalık erken doğum yaparak 13gün sonra kaybettim gecen sene bu ay 😑😞
TeoMom Edin Söylediğin şey saçma ama hamile kaldığına böyle yürekten inanmanı tebrik ederim inşallah gönlünden geçtiği gibi hamlesindir fakat bu söylediğinin cinsiyetle gram ilgisi yok