Kubraa033 Kızlar 15 haftalık hamileyim dün gece 3 te ani bacak ağrısı ile uyandm eşimde evde yoktu 1 saat kadr ağrısını çektim şimdi yine arada sırada ağrı geliyor bügünde pazar doktoruma gidemiyorum evde geçmesi için ne yapabilirim
Aysenurozs Kubraa033 günde 1 tane magnezyumu yüksek olan ya Kızılay Erzincan ya da Beypazarı maden suyu için özellikle akşam yatmadan bir kaç saat önce ve doktorunuza danışın magnezyum başlamalı ancak öyle geçiyor benim de çoktu bacak ağrım çok şükür bu şekilde hafifledi
Aysenurozs Kubraa033 benimde öyleydi huzursuz bir bacak gece uyutmayan anlıyorum o yüzden. Gerçekten maden suyu ve magnezyum ilacının çok faydasını gördüm çok şükür rahatladı siz de öyle yapın ilacı doktorunuza söylerseniz yazar zaten ama günde akşam yemeklerinden sonra bir tane soda için bugün ilacınız yoksa öğlen ve akşam içebilirsiniz 2 tane içebilirsin demişti doktorum
Kubraa033 Aysenurozs hemn aldırıyorum soda çok sağolun doktorumdanda ilaç isteyeceeğim ben kilolu hamileym kilomdan dolayı sandım ilk ama geçmeyince anladım bşka bir ağrı olduğunu
Aysenurozs Kubraa033 yok canım magnezyum eksikliğinden oluyor doktorun demir vitamin felan vermedi mi. Soda iç hazımsızlığa gaz ağrısına da iyi geliyor
Kubraa033 Aysenurozs vitamin ve balık yağı kullanıyorum d vitamini verdi ekstra yeni başladım onada benmki ikiz gebelik
Kubraa033 eleanor68 dün gece çok ağrım artığında bacağım havada uyuya kalmışım 😀😀 uykulu halimle bazaya yaslayıp uyumuşum
Aysenurozs Kubraa033 Allah yardımcın olsun canım magnezyum da veriyorlar normalde sen ağırların olduğunu söyle yarın yazar