Elifikra01 Kızlar merhaba 3 evladım var Allah bağışlarsa bu sene biri 3. Sınıf diğeri 1. Sınıfa başlıyor bu sene küçüğümde 3 buçuk yasında ve hamileyim 5 aylık normalde çok sınırlı biri değilim fakat son 1 haftadır çok sinirliyim geriliyorum karnım ağrıyor çocuk kıpır kıpır kasılıyor sinirden okadar yani bağırmazdım bağırmaya başladım 4 çocuk anneleri nasıl baş ettiniz bu süreci nasıl daha az hasarla çıkarım gebelikten mi oluyor sinir anlamadım bu hamileligimde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum 3 gebeligimde böyle değildi.
meleklerin_annesii Elifikra01 büyük ihtimalle gebelikten dolayı , bende kızıma kızmazdım bile ne yaparsa yapsın , şimdi ise dediğiniz şekilde davranıyorum kızıma bide olayın ardından ağlamaya başlıyorum , Allah yardımcınız olsun bu Arada …
Eliff042_ Elifikra01 benimde bi kızım var 3 yaşında şu an şu an 5+5 haftaligiz ilk zamanlarımda çok sinirliydim bende istemsizce bağırıyordum tabi huzursuz da oluyordum bu durumdan şimdi eskisi kadar sinirli değilim kendim bu süreci atlaticam diye karar aldım şimdi çok şükür düzeldi hep yumuşak karşılıyorum her şeyi çok şükür sinirlerimi kontrol edebiliyorum
Elifikra01 meleklerin_annesii Amin canım seninde yardımcın olsun olayın ardını bekleyemiyorum ben hem ağlayıp hem kızıyorum yetişemiyorum diye ağlıyorum birsürü şey .En çok üzen şeyde beni daha önce kizmadigimi bildiğim şeylere şuan kızıyor olmam ☹