Den1z_21 Kızlar selam ben 6 hafdasından berı mıde bulantısıyla yasıyorum cok sukur bıtdı 4 ayındayım ama hayla et yıyemıyorum ısdemıyo canm ben bebeyım kız onun icınmı acaba ne zaman et yıcem dıye beklıyom sızde böyle olan varmı
arirangg Den1z_21 Ben de eskiden çok severdim. Ama 6. Haftadan beri ben de et yiyemiyorum. Şu an 10. Haftadayım. İleride de yiyemecek miyiz acaba çok merak ediyorum.
kitapkurdu Den1z_21 oğlumda et et diye deli oluyordum. Bu hamileliğim kurbana denk geldi ve çok fazla et yedik tiksindim. Bi baktım hamileyim. 14 olmak üzereyim asla et yiyemiyorum kokusuna bile tahammül edemiyorum
Mysmrt Den1z_21 benim oğlum olacak ama ben de ilk iki ay et yemek istememiştim sonra bir gün restoranın önünden geçerken o kebap kokusuyla yeniden başladım 😄
Fatmallblk Den1z_21 ayyy bende hamilelikten önce yiyemiyordum kızım sağ olsun eti sevdirdi canım et çekiyor tabak tabak yiyorum 😅😅
Mer93 Den1z_21 ben de tavuktan tiksindim sanırım şu anda sanki yersen kuscakmışım gibi hissediyorum. Et de aynı şekilde hiç yiyemiyorum bulanıyorum direk kalıcı olmasın diye de zorlamıyorum
Babytwo2 Bn oğluma mecbur pişiriyorum ama içim kalkıyor çok kötü oluyorum 😞et ve yumurta çok severdim ilk hamileliğimde sabahları 2 yumurta yerdim. Bu yavrucağımın şansına esas proteinleri alamıyorum bulantılarım geçti ama hala göresim yok et ve yumurta 😞
Mutluuygungelen Benim de 6. Haftada başladı et tavuk balıktan tiksindim, 16+5 teyiz çok ufak yiyorum ama normal yesem geri çıkaracakmış gibi hissediyorum, cinsiyetimiz kız