Kbrmrt Seyma_ Anne kilo verebilir ama bebek nasıl versin de mi? En fazla gelişimi durur ya da geride kalır büyümez.
Aysehatun [bilinmeyen] ultrasonda yanılma olabilir bebek nasi zayiflar ki canim doktorun ne yorum yapti son zaman anne zaten kilo olmaz hep bebek alir
Zehber [bilinmeyen] bende cnn 64 dum 63 kilo olmuşum bebek değil aslında anne veriyor kiloyu bende ne gitsem doktor 3 kilo diyor
BerrinMercanKaraca [bilinmeyen] çok saçma benim bildiğim bebeğin üst bacak kemiği uzunluğu ölçülüyor ve çıkan rakamın 7 ile çarpılmasıyla kilo tahmini yapılıyor bunu doktor ölçüyor ve ultrason cihazı hesaplıyor 200-300 gr arası + yada - olabilir diye yanında zaten yazıyor. kemik uzunluğuna göre tahmin edildiği için siz kilo verince bebeğin bacak kemiğinin kısalmış olması lazım böyle birşeyin imkanı yok
BerrinMercanKaraca [bilinmeyen] bende doktora diyorum zaten canım sana değil açıklamasını yaptım bu şekilde ölçüm yapılıyor makina ölçmüyor doktor bacak kemiği görüntüsünü yakalayıp mouse ile kemiğin bir ucundan diğer ucuna kadar kendisi manuel uzunluğunu ölçüyor. tamamen kendi hatası ya daha önce gittiğinde uzun tuttu biraz fazla çıktı yada bu gittiğinde kısa yada doğru ölçtü. Doktorun çizdiği ölçü neticesinde cihaz hesap yapıyor
DayiogluSevgiGkhan [bilinmeyen] ultrason da yanılma payı var ablama 3 kilo dediler dogurdu 3 bucuk kılo