koftepaddis Eldgrn her haftayı iple çekerdim bende bu hafta su oldu şu kadar gün kaldi diye sağlıkla gelip geçsin insallah🤍
koftepaddis Bunyamin_im karanfil cigneyebilirsiniz ya da yagini sürebilirsiniz uyuşturuyor araştırın önce ama bebeğe zararı olmasin🌸
Eldgrn koftepaddis bende öyleyim 17+6 da randevum var renkli bakicaz kızçeme ayın 20 sinde 9 gün var iple çekiyorum valla yaa
koftepaddis cahillesohbetikestim aminn ınsallahh ne isimlerden döndük akça da karar kıldık sizinki ne olacak nasipse🙃
cahillesohbetikestim koftepaddis oğlum Muhammed Alparslan şimdi cinsiyetimiz belli değil henüz ama kız olursa Akça Asya Gökçe Almila Umay vs vs var aklımda 😁🥰
minigiminannesi03 koftepaddis aynen canım mevsime uygun meyve suan bakalim perşembe günü cinsiyetini öğrenebilecekmiyim 11+4 günlük oluyoruz belki 1 ihtimalle söyler mi diye merak ediyorum😂😂😂
koftepaddis cahillesohbetikestim akçaya farkli bakiuor demi herkes aslında Türkçe bi isim hep dilimizde akça pakca deriz mesela 😄
koftepaddis minigiminannesi03 bana 12.haftamda kiza benziyor dedi kız oldu ana net demezler daha size de eğer görseler Bile🐣
minigiminannesi03 koftepaddis tek umudum öğrenmek biran önce ona göre minik minik babamıza supriz yapacağız