Eko123 Merhaba kızlar. Dün 9.hafta kontrolüne gittim bebeğin eller ayaklar hiç durmadı☺️ Duyan herkes erken hareket ediyorsa erkek diyip duruyor. Siz de tecrübe ettiğiniz böyle durumlar var mı😄
yabadabaduu Eko123 alakası yok inanmayın böyle şeylere artık lütfen hergün yeni bişey görüyoruz 😂 benim bebeğim kız çok hareketliydi ilk zamanlarda hala öyle
aysecancan Eko123 benim kızım öyle bir dans etti ki heekes erkek diye düşündü.ama sonraki haftalarda uyuyor hep 😂 cinsiyetle ilgili değil canım
reyhan12 bence alakasi yok benim bebegim erkek ,o kadar tembelki ultrasonda bile zorla oksure oksure uyandiriyorum 🤣
1Gunes reyhan12 ay evet benim ki de sürekli uyumaktan cinsiyeti göstermedi benim ki de kesin erkek ne yapmam lazım uyanması hareketlenmesi için 16 haftaya giricez
reyhan12 1Gunes ben hareketlerini bile 23. haftada hissettim suan 24+4 gunluguz o kadar da hareketli degil bazen parmagimla vurunca geri tepki veriyo bazende hic umursamiyo 🤣 bende cikolata tatli seyler yiyorum hareketleniyo davul zurna acip karnima koydum işe yaradi tekmeleri salladi 🤣
Benimennembirmelek Elilar2225 benimki de çok haraketli erkek dediler 16. Haftada hissetmeye başladım şuan 29+3 tekmeleri durmuyo
bsra-25 Eko123 benim bebeğimde çok hareketliydi o haftalardan itibaren 😌 benimde bir oğlum olacak inşallah şuan 25+3 olduk. Hâlâ aynı hareketlilik devam ediyor 😌
Arife2736 Eko123 ben ilk oğlumu 2 buçuk ayında hissettim suan ikinci gebeliğim erken hissettim buda erkek inanmıyorum ama ikisinde erkenden hissettim
hayallliiim Eko123 banada tam tersi kızlar çok hareketli oluyor dediler bir post daha vardı bu tarz oradada sizin yazdığınızın tam tersini yazmışlardı bebekle alakalı bir durum bence cinsiyet ile değilde Allah gönlüne göre versin
Arife2736 Eko123 ona bakarsan kız erkek fark etmez suyun içinde ister istemez hareketlenme oluyorcocukta
eslemesila Eko123 valla bizimkinin 9 haftalikken eli ayağı bile oluşmamıştı ama erkek bebeğim bence cinsiyete alakası yok ya