Asl-123 5,5 haftalik hamileyim ama cok hastayim basim belim cok agriyor ve bogazim asiri sismis yutkunamiyorum asla ne kullanabilirim napabilirim ayni zamandada çalışıyorum bugun gitmeme gibi bir sansimda yok😔
babysqueen_0 Asl-123 ıhlamur iç canım bi zararı yok onun dışında ilaç önermiyorlqr zaten çok geçmiş olsun
Meliko Asl-123 bir limon bir yemek kaşığı bal ılık su iç müthiş rahatlatır ya da sirke limon var da genelikte mide bulandırıcı 🤢 o yüzden bal şerbetine devam
Morkelebek26 Asl-123 bnde ilk haftalarım öyle oluyordum nane limon ve içine bal atyordum çok iyi geliyordu 😊
Kiwi12 Asl-123 ev yapımı doğal sirke varsa sabah öğle akşam bir tatlı kaşığı kadar iç nane limon yap iç ıhlamur. Veya bal şerbeti yap iş. sabahları ve çok ağır.beslenme. Sıvı şekilde beslen et türleri tüketme hastalığı atlatan kadar udi hindi ygai veya macunu varsa ondan iç günde üç öğün cey acorek otu yagin varsa soğuk sikim aynı şekilde onu da icebilirsin geçmiş olsun
Sumeyye_topal babysqueen_0 ıhlamuru doktor izniyle kullanırsanız daha güvenilir olur bence nane limon ve bol istirahat sizi bi nebze rahatlatır geçmiş olsun 🌸
Minikkoala12 Ilık suya bi tarlı kaşığı bal aç iç boğazlarını yumuşatacakdır ben öyle yaptım bende kışın ilk aylarımda denk gelmişti çok iyi geliyor
Esraayy nanenin rahim gevşetme özelliği var daha yenii gebesin düşük tehlikeniz varda doktorunuza danışın derim ben covid olmuştum 9 haftalıkken bol bol limon kullanın çaya yemeklere sıvı tüketimini arttırın toparlarsınız hemencecik
Bd34 Boğazlarınız için sirke,tuz,biraz suyu karıştırıp gargara yapabilirsiniz çok hızlı ve etkili oluyor,udi hindi yağından içebilirsiniz baş ağrısı için yslnızca parol kullanabilirsiniz, bol bol limon meyve, su tüketmek de faydalı
Gul47 Asl-123 geçmiş olsun benim bildiğim nane düşük yaptırıyor doktorlar bitki caylarini onermiyor aynısı başıma geldi 3 doktora gözüktüm hepsi bana bitki çayı içme demişti ebe bana 1 bardak süt için 2 kurutulmuş inciri doğra kaynat bir fokurdama olunca kapat ılık olunca içine az bal koy iç demişti hem bebek kilo alıyor hem vitamin demişti yaptim ilk yapisimda etkisini gördüm sukur
Esraakts Asl-123 bende aynı şekilde oldum üstelik 8 aylık bebeğim ve karnımda 4 haftalık bebek bir kaşık bal bir diş sarımsak 4-5 damla limon sabah akşam bunu ye ve tarhana içtim toparladım ben nefes dahi alamıyordum gögüslerim ciğerlerim kitlenmiş durumdaydı bu şekilde toparlamıştım. Geçmiş olsun