Oğluma kavuştum şükür ;) 4 düşük yaşadıktan sonra rahimde perde olduğunu öğrenip ameliyat oldum. Ameliyattan 1 yıl sonra tedavisiz hamile kaldım 36. Haftaya kadar eş asagidaydi 36+4 de muayene gittiğimde eş ve bebek dönmüştü. Baya tedirgin etmişti bizi. Doktorum döndüğü için normal doğum olabileceğini söylemişti. 38. Haftada hareketler azaldı neredeyse hiç yoktu ve korkumdan muayeni öne çekip gittim. Muayene öncesinde nst çektirdim göstermek için nst de sancı değerlerim 0- 5 arasında çıktı. Normalde 10-25 arasında oluyordu. Doktorum nst sonucunu beğenmedim bide hareket etmiyor diyorsun bı bakalım dedi. Uzun bı ultrason çekiminden sonra çok az hareket ediyordu. Doktorum yarın alalim bebeği dedi ama ben bişi olurda anlamam diye müsaitse hemen olsun istedim zaten çanta hazırdı. 1 saat içinde ameliyathanedeydim. Anesteziden önce sonda takıldı, takması 10 sn sürdü acısı çok hafifti. Spinal sezeryan olacaktı ilacı vurdular ama ben ameliyat sırasında heyecanlandim acıyor hissediyorum diye panikledim genel olsun dedim sağolsun anestezi uzmanı 5 dk uyuyacağım kadar vermiş ilacı uyanıp bebeğimi görüp oğlum demişim ( bu kısmı hatırlamıyorum) uyandım doktorlarla sohbet ettim hiç bişey hissetmeden. Odama çıktığımda oğluşum bekliyordu beni :) biraz bilgi içersin diye duygusuz bi yazı oldu ama kucağınıza alınca kavusmanin6 verdiği mutluluğu tarif edemiyorsunuz sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım:)