eminemre99 mommysbrids a a çok sevindim canım benim ya bnde öyleyim doktorum 39 hafta dedi bakalım o zamana kadar bekler miyiz Allah’ım her şeyin hayırlısını versin inşallah ❤️ ama aynı gün konuşalım inşallah birbirimizle bnde canım yoruluyorum sagda iken sola solda iken saga donemiyorum Allah’ım başka bir zorluk vermesin inşallah canım
eminemre99 mommysbrids bizde 10.10 olarak öyle denildi ama bakalım inşallah önümüze bnde de evet sancı oluyor canım
denizmoms Zozan-21 ben geçen hafta hazırlamaya başladım 34.haftamda. Eksiklerim varmış onları sipariş verdim çantamı kapatmadom. Ve ütü o kadar zorladıki oturduğum yerden yapmama rağmen. Bence daha da ağırlaşmadan ütüyü bitir 😬
nimilhan Zozan-21 bende 32 de çantayı ve kıyafetleri hazırladım. Son haftalar nasıl hissedeceğimden emin olamadım çünkü 😊😊
CananDuru Zozan-21 Bence basla canim 34-35 de cantan hazir olsun. Benim daha eksigim oldugu icin baslamadim 31+3 deyim
busra1029 Zozan-21 bence hazırlayın ben 33 haftada hazırlamıştım , şuan 36. Haftadayım ve yıkama ütüleme yerleştirme hiçbir şeye halim yok şuan iyi ki öncesinde yapmışım , insanın enerjisi çok azalıyor hareket etmek çok zorlaşıyor