Zozan-21 Kızlar çantaları hazırladınız mi 33+4 gün , herseyi hazır yıkama ve ütüleme kaldı başlasamı daha erken mi ? Bilemedim
fatmaa37demi5 Zozan-21 ben 33 de hazırlamıştım bence şimdiden hazırlayın dursun gün geçtikçe çok ağırlaşıyor insan
Huriye1996 Zozan-21 erken mi ? Ben 25 de falan yıkadım 29 30 da utuledim , yetmedi üstüne iki defa daha yer değişikliği yaptım 😄 hastaneye goturceklerimin hepsi yatağının üstünde serili, valize konulacak tek. 34 den selamlar.
Cutepet Zozan-21 hiç erken değil valla hatta şimdiki aklım olsa 25-26. Haftada yapardım hepsini bitirirdim sonuçta o çanta her türlü hazırlanacak o kıyafetler her türlü yıkanıp ütülenecek dolaba yerleşecek neden bekliyoruz dimi? Şuan o kadar zor ki hareket etmek hastane çantamda 2-3 eksik var onları bile koymaya üşenir oldum ağırlıktan🙈
Eymenebrar 29 da yikadim utuledim hazirladim canm ama daha yerlestmedim cok azda eksik var hala 30 hafta.2 ama erken dogum riskim var 34 olabilirmis 2 haftada onden gidiyo bebis
Gamzee66 Zozan-21 33+2 daha hiçbir şeye dokunmadım. Üstelik yarın da işe başlıyorum. Bakalım birkaç haftaya yaparım inşallah😂
Sarilale Zozan-21 Bende 33+3 haftalık hamileyim son 1 2 eksik kaldı yıkama işine bugün başlayayım diyorum 😊
Nevin_ Zozan-21 34+2 yim ve çantam hazır 31.haftanın sonunda hazırlamıştım şimdi olsa yapamazdım hem nefes nefeseyim sürekli hem de onca şeyi hazırlayacak gücüm yok. İki dakika ayakta kalsam yoruluyorum çanta hazır sadece içerisine emzik ve biberon dezenfekte edip ekleyeceğim onun için belki erken olur diye koymamıştım bir o eksiğim var şükür herşeyi en geç 32 de bitmişti. Sağlıkla ve hayırla gelsin yavrularımız..
kr1907 Zozan-21 benim de internettem istediğim şeyler var yıkama işlemi bitti ütü de bitti cantam hazır degil
Sarahh Zozan-21 bizde 33+5 iz sadece yıkadım başka hiçbirşey hazır değil ilerki haftada çantamı hazırlıyıcam
ikicocuklubiranne Zozan-21 32+6 dayım. Her şeyi yıkayıp ütüledim hurçladım. Sadece çantaya yerleştirmesi kaldı. Evde oğlumda var son haftalar zor olur bunalırım diye biraz erken hallettim çoğu şeyi. Bence artık sizde hazır edin. İlk gebeliğimde 34. Haftamda çantamı tamamen hazırlamıştım ne olur ne olmaz diye
Vera09 Zozan-21 erken değil bence hazırla. 32de yıkadım 33te yerleştirdim 34te kendi eksiklerimi aldm yıka ütüle çanta hazırla.. şmdi üç hafta kalmış. Anca yetişiyor bana göre hem de artk nolur nolmaz