Kaahvelii Mucizem_00 ilk gebeligimde tam 30 da başlamıştı şimdi ikinciye hamileyim 30um henüz bisi yok Ne kadar geç o kadar iyi çünkü kaşıntisi mahvetmisti beni
girl_boy_annesi Mucizem_00 benim 36. Haftaya kadar olmadı yağlanıyordum bi gece yine yağlandım yattım sabah kalktım karnım kaşınıyor aynada bi baktım bir gecede yarılmış her yerim oturup ağlamıştım 3 hafta sonrada doğum yapmıştım🥰 o zamana kadar çatlama bir gecede çatla çok zoruma gitmişti 🥺
Mucizem_00 Kaahvelii hmm bakalm arkdsm 6.ay dedi 6 da bitti bişy yok, nemli Bi bölgede yasıyorum belki oda etkiliyor, su içme oranı falan vs vs, ama 30 a kadar bekleyim bakalm kaşınmıyorda
Cigdemm1 Kaahvelii merhaba bir şey merak ediyorum. İlk doğumdan olan çatlaklarınız beyazladı mı ? Benim ilk gebeliğim ve her yerim çatladı biraz moralimi bozuyor bu durum kırmızı kırmızı birde sabahları renkleri açılıyor doğumdan sonra nasıl oluyor çatlaklar ?
Kaahvelii Cigdemm1 Benim cok kötüydü ya iri iri karnımın her tarafında kirmizi mor çatlaklar vardı Kasintidan uyuyamazdim krem daha beter yapardı buz kompleksi yapardım kaşıntı dinsin diye son 3 haftam bu şekilde geçti Nst bağlayan hemşire olsun doktorun sekreteri olsun halime uzulurlerdu Bi cildiyeye görün derlerdi bende dogurcam sonra geçer zaten diyerek gitmedim Öyle de oldu ge ti doğum yapar yapmaz o kirmizilik kalın çatlaklar beyazladi çatlaklar inceldi eser kalmadi 😶🌫️ Ama ilk bir yılı buldu bu kadar incelmesi kırmızılar 3 ayda geçmişti diye hatirliyorum Benim cildim zaten çok kuru herkesin. Kadar catlamaz diye düşünüyorum
Cigdemm1 Kaahvelii benimde kuru bir cildim vardı şuan her yerimde çatlaklar var ve doğumdan sonra da böyle kırmızı kırmızı kalacak diye aşırı korkuyorum inşallah hemen beyazlar ve azalırlar 🙏🏻
Taricat Mucizem_00 benim ilk gebeligimde karnım kocamanken hiç çatlak izi görünmüyordu . Doğum yaptım bı baktım karnım inince kasik bölgesine doğru çatlakları gördüm şok oldum 😂 ama bazılarında hiç olmazken bazılarında oluyor . Tamamen sizin derinizin yapisiyla alakalı bir durum yani bu arada çatlamaya müsait deriye hangi ürünü sürerseniz sürün çatlıyor :')
meleklerin_annesii Mucizem_00 bende doğum yapana kadar 1 tane bile yoktu doğumdan 1 hafta sonra bacağımda ve karnımın sağ köşesinde 3 4 tane oluştu 😂 yani illaki gebelik zamanında oluşacak diye bişi yok güzel arkadaşım
kitapkurdu Mucizem_00 33-34e kadar ol adı 34ten sonra karnım birden düştü ve tebrikler artık harita karna sahiptim. Bişey sürüyorsanız bırakmayın ben bırakmıştım malesef. Zaten 35 haftalık da doğdu
Mucizem_00 kitapkurdu bişy de arada kantoron sürüyorm Akdeniz bölgesi bol bol terliyorum nemli kalıyor hahahah inş hava şartları göbegime yarar çatlamaz xd