Mu28 Uyuyabilmek için neler yapıyorsunuz güzel anneler 😭 Her gece saat 3 te uyanıp sonra asla uyuyamıyorum ve sinirlerim bozuldu artık 😫😫😫😫 34. Haftadayım şuan ama haftalardır böyleyim artık psikolojim bozuldu 😢
heartnurse 32+4ten selamlar kafayı yemek üzereyim asla uyuyamıyorum gece 3-5 uyanıyorum illaki bi daha uyku yok Mu28
uraz_ve_annesi- Mu28 benimde öyle olmuştu gece uykum gelmiyor gündüz geliyordu gündüz uyuyordum şimdi doğum yaptım ne gece ne gündüz uyuyabiliyorum 😂
Mu28 uraz_ve_annesi- ay benim gündüzde gelmiyor. Saat altı gibi zorla uyutuyorum kendimi bu kez öğle vakti kalkıyorum çocuğum aç kalıyor o saate kadar bu kez ona ağlıyorum 😩
34Cansu Mu28 11. Haftadan bende öyleyim rüyamda aldatıldığımı gördüm ünlü biriyle 😂 akşam burda okumuştum biri paylaşmış eşim ünlü bi kadının resimlerine yorum yapıyo şöyle böyle diye aklımda kalmış demekki 😂😂😂
Tbsra95 Mu28 gündüz yeterince yoruluyo musunuz bu da önemli ve gündüz uyuyo musunuz belki etkilemiştir
angela4 Mu28 36+5 bende uyuyamıyorum önceden olsa öğlene kadar uyuyasım gelirdi çok susuyorum tuvalete gidesim geliyor onunda etkisi var sanırım😞
durumoms2 Mu28 bende uyuyamıyorum maalesef 36+5 olduk bacak ağrılarım tuvalete gitme ihtiyacı sürekli uyanıyorum. Bugün üstüne üstlük bi de kustum. Sinirlerim bozuldu ağladım artık 😔
Mu28 durumoms2 ben de tuvalet için uyanıyorum sekmiyor saati her gece 3 te. Sonra uyu uyuyabilirsen. Bacaklarım benim de berbat ağrıyor sağa sola dönmekten mahvoldum artık doğursak bir rahatlasak.