Kizlar biraz geç oldu ama bende size doğum hikayemi yazayım ilk başta güzel kızım 39+3de dünyaya geldi 38 haftada sürekli iki günde bir acile gidip belki doğar diye yalandan sancım var diyip nts ye giriyordum😂 her seferinde ne sancı nede açılma çıkmıyordu eşimin sürekli artık doğur demesinden bıkmış durumdaydım en son 39+3 hafta öğlen eşime bi hastaneye gidelim acilden bebise baktiralim dedim normalde 36 haftaya kadar özelde takipliydim fakat fiyatlar ucunca devlete gitmeye karar aldım çiğli eğitime acile gittim ve doktor bebeğin suyunun çok az kaldığını tepeciğe gitmem gerektiğini söyledi o an heyecanımızı tarif edemem apar topar evden çantaları aldık tepeciğe gittik acilden giriş yaptık fakat bizim perinatolojiye gitmemiz gerektiğini onun içinde randevu almamiz gerektiğini söylediler eşim hemen baş hekime çıktı ve konuyu anlattı ikiletmeden direk perinatolojiye gidip muayene olabileceğimi söylediler ordaki doktorda evet bebeğin suyu çok az direk yatış ve doğum dediler asıl heyecan o zaman başladı 🥰hemşire gelip beni doğum bölümüne götürdü fakat hayatımda gördüğüm en berbat hastaneydi diyebilirim asla tavsiye etmiyorum kimse gitmesin bebeğimin suyunun az olduğunu bildikleri halde normal doğum deneyeceğiz dediler ve benim hiç acilmam yoktu rahmi yumuşatmak için fitil verdiler fayda etmedi öğlen 15:30 dan gece 23:00a kadar suni sancı çektim ve bir santim dahil acilmam olmadı o kadar sancidan sonra sezeryan olmak istediğimi bebeğimi riske attıklarını söyledim sonunda sezeryana aldılar belden uyusturdular ve tam 23:32 de güzel kızım kollarimdaydi bütün acı herşey o an bitiriyor annelik kadar güzel bir duyguyu sonunda bende tattım rabbim bekleyen herkese nasip etsin 🙏son olarak da kizlar sezeryan olmama rağmen sürekli yürüdüm ve hiç durmadım bu yüzden çok çabuk toparladım kendimi size tavsiyem doğumdan sonra korkmayın ve sürekli yürüyün gerçekten çok çabuk toparlaniyorsunuz