Cnsukdr51 Kızlar çatı muayenesinden sonra ağrılarım arttı bel ağrım kasık ağrılarım şiddetli regl gibi baş ağrısı bi yandan ishalim 3 gündür çok kötü ama suyum gelmedi. Uyuyamıyorum da suyum gelmeden hastaneye gitmek mantıklı mı napacağımı bilmiyorum illa suyum gelmesi gerekir mi hastaneye gitmek için bu arada 38+3
_edakrsu22 Cnsukdr51 öncelikle sağlıkla kucağıniza alın inşallah ama bence hastaneye gidin yada doktoru arayın illa suyun gelmesi gerekmiyor
Ebuli3454 Cnsukdr51 açılman varsa suyunu hastanede de patlatıyor ebeler doktora gidip bir muayene olun doğum hane 7/24 açık zaten kontrol edip sizi yönlendirsinler
Baltopu2 Cnsukdr51 canım benim suyum hiç gekmemisti sancı basladi sabaha doğru beşe kadar evde çektim hastaneye gittik sadece 1 cm açıklık vardı ama sancı çok çıktığı için yatışım yapıldı ertesi günde doğurmuştum.İnsallah açılman vardır rabbim yardım etsin haber et
Melismelo Hayir suyunuzun gelmesini beklemenize gerek yok cünki coğu kişide gelmiyor ve hastanede doğuma yakın patlatılıyor, çok kötüyseniz bence acile gidin nst cekerler doğum sancılarınız cıkabilir belki acılmanız bile vardır
Cnsukdr51 Baltopu2 canım dün gittik 1 cm açılma vardı eve yolladılar sancım çıkmadı çatı muayenesi tetiklemiş rahim öne gelmiş malesef eve yolladılar o ağrıyla yolladılar artık sancın ara ara olur dediler Böyle nst de sancım çıkmadı az çıktı daha doğrusu suyun gelseydi yada fazla açılman olsaydı yatış yapacaktık dediler
Baltopu2 Cnsukdr51 anladım canım merdiven in çık benim ona rağmen acilmam olmamıştı ama bana ebe demişti
irem01 Cnsukdr51 suyun gelmesine gerek yok sancilarin duzenliyse yada dayanamayacagin gibiyse bı muayene olmakta fayda var canım. Benim doğum yapmak uzereydim 5 dk 1 sancı geliyordu doğum için yatış yaptık dogumhaneye giderken suyu ebeler patlamıştı. Bı doktoruna danış