Hulus Beybiannesi doğumdan sonra ne yapan var mı? Ama hani soru doğuma kadar istifra eden varmiysa soru o ben olabilirim 🤦♀️ 4. Haftamda basladi 34 haftaligim hala ilaç icmeyeyim aralıksız ne yersem ne içersem kusuyorum.
1Ada1 Beybiannesi deme bunu deme😐 doğumdan sonra niye devam ediyor ya bende doğumdan sonra bitecek diye seviniyorken doğumdan sonra nasıl olur ya
Beybiannesi Hulus doğumdan sonra olmaz inşallah biter diye düşünüyordum ama 21 gün oldu 4 sefer yaptım en çok korktuğum şey buydu İnşallah sizde olmaz tabi 😣
Ebuli3454 10 gün önce arkadaşım normal doğurdu 39 hafta da doğuma giderken bile kusmuş 🤮 doğumdan sonra bıçak gibi kesti diyor 9 ay aç yaşadı kız su bile içse kustu. Serum takviyeleri aldı sürekli. Çok zor valla
Beybiannesi Ebuli3454 aynen yaaa doğum yaptığım gün hastaneye gittiğimde bende kusmustum 😂🤦 hamileligim boyunca yaptım ama öyle yemekten kesilmedim ya sadece yedikce çıkardım. İlk 6 ay kilo aldım sonra almadım doğuma yakın 2 kilo verdim
Beybiannesi 1Ada1 reflü vardı bende belki ondandır hala devam etmesi ya. İnşallah size olmaz tabi. Doktoruma sorduğumda dahiliye görünün demiştide bakayım bı artarsa gidicem sanırım 😣