Zey-nepp 38.3 jel akıntı yaşayan oldu mu sümüksü birşey 11 gün var doğuma bi iki gün kaldığının habercisi olabilir mi
Hulus Zey-nepp 34 haftiligim eğer şeffaf ve beyaz formdaysa o gebelik hormonlarından dolayi gelen doğal bir siviymis ben cok sık yaşıyorum doktorum bu sekilde açıklamıştı.
nmtock41 Zey-nepp benim de doğum yaptığım günün sabahında olmuştu ebeye anlattığım da nişan öyle değil demişti ama öyle bi saydam akıntım gelmişti
Zey-nepp Hatihati teşekkür ediyorum canim yok Nisan açık pembe kahve ve kırmızı oluyor onu anlarim da jel olunca şaşırdım
Zey-nepp Hulus Hulus teşekkür ediyorum canım benim hormonsal demek ki ilk defa bugün gelince acaba nedir dedim. Renk yok daha
SEZENSAR Zey-nepp ben de de de aynı akıntı olmustu 38+ Yım hormomsaldı.nısan daha cok kendını bellı edıyormus
Zey-nepp Hatihati ayyy hadi hayırlısı canım benim beraber bekleyiş içindeyiz bakalım neler olacak haberleşelim:)
Zey-nepp nmtock41 ben de nete gebelik nisani yazdigimda benden gelen jelin olduğunu gördüm:) YouTube den doktorlardan da izledim ve nisan olduğunu söylüyorlar yarin doktoruma soracagim
Zey-nepp Hatihati bende sonra öğrendim benim baya nişan mış gelen kuzum :) ve en sagliklisi ve normal olarak kabul göreni de öyle olurmuş zaten:) artık sancıları beklemek kaldi
Hatihati Zey-nepp ay ben sordum doktoruma bilmiyordu galiba sen nişanı boşver sancın olunca gel dedi🙄