girl_boy_annesi Bugün mutfağı temizledim komple sonra kalçama feci bi ağrı girdi kramp gibi yürüyemiyorum yatamıyorum acısı dizime kadar vuruyor ne yapsam geçer 😞
dnspnr girl_boy_annesi ben haftalardır öyleyim. Magnezyuma da başladım ama geçmiyor. En güzel uzan ayağını yukarı kaldır. O biraz hafifletiyor ağrılarımı
Sleepless_Mother girl_boy_annesi magnezyum içince rahatlıyorum bı nebze sağ bacağım çok agiyir benimde özellikle geceleri bu saat olmuş soda iciyorum 😒 bağlıyorum bide eşarpla napim dayanamiyorum ağrısına 😒
Nurayaksan girl_boy_annesi yetersiz olabilir bana doktorum plates önermişti yapınca ağrılarım hafiflemisti magnezyum artı plates bir deneyin isterseniz zor bilirim Allah yardımcımız olsun 🥰
girl_boy_annesi dnspnr ay öyle yapayım canım ilk gebeliğim de hiç böyle bi sıkıntım olmadı bunda başından beri kramplarım var ama bugün çok fena oldum
dnspnr Nurayaksan evet pilates gerçekten çok rahatlatıyor vücudu. Elçin Demirel diye bir hoca var. YouTube kanalındaki esneme videolarını yapıyorum. Öyle rahatlıyorum ki
Nurayaksan dnspnr aynen bende öyle vallahi kadından Allah razı olsun sırt ağrılarımı sayesinde geçirdim
Sleepless_Mother girl_boy_annesi ben uyuyana kadar sabah oluyir bı oğlum uyanıyor bı bacağım ağrıyor bı midem ağrıyor 🥴 hiç bilemezsen tuvalete gidiyorum sık sık 😅😅
ikikedi-birbebek girl_boy_annesi Size zararlı değilse zeytinyağ ile ovulabilir biraz rahatlatır sizi kantaron yağıda olabilir geçmiş olsun ❤️
girl_boy_annesi ikikedi-birbebek ya zeytin yağının kemiği ayırma özelliği olduğu için önermiyorlar teşekkür ederim 🥰